Jeffas Bridgesas įveikė dvi pavojingas ligas

Brolių Joelio ir Ethano Coenų filme „Didysis Lebovskis“ („The Big Lebowski“) pagrindinį vaidmenį sukūrusiam Jeffui Bridgesui (71 m.) pavyko susidoroti su dviem sunkiomis ligomis.

Aktorius J.Bridgesas – Bičas filme „Didysis Lebovskis”.
Aktorius J.Bridgesas – Bičas filme „Didysis Lebovskis”.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2021, 9:22 AM

Amerikiečių aktorius J.Bridgesas savo oficialioje interneto svetainėje papasakojo, kad beveik įveikė klastingą ligą limfomą, užklupusią jį prieš metus.

Pasak Bičo – Džefo Lebovskio – vaidmens atlikėjo „Didžiajame Lebovskyje“, dabar prasidėjo ligos remisijos stadija, jo auglys sumažėjo „iki rutuliuko“.

Aktorius taip pat išsigydė nuo koronaviruso ir prisipažino, kad, palyginti su šia liga, jo onkologinė liga atrodė kaip „pyrago gabaliukas“.

J.Bridgesas mano, kad COVID-19 užsikrėtė šių metų pradžioje per chemoterapijos kursą. Dėl to aktoriaus imuninė sistema ir taip buvo susilpnėjusi, todėl jam teko penkias savaites praleisti ligoninėje, kur buvo gydomas nuo koronaviruso.

Artistas pareiškė, kad buvo atsidūręs ant mirties slenksčio, bet tai padėjo jam suprasti, jog gyvenimas trumpas ir puikus.

„Kovidas gerokai patarkavo man užpakalį, bet aš dukart pasiskiepijau ir dabar jaučiuosi daug geriau“, – pabrėžė J.Bridgesas. Jis pridūrė, kad suspėjo įgyvendinti savo svajonę ir pabūti dukters Haley vestuvėse.

Pirmą kartą apie savo onkologinę ligą artistas prabilo 2020 metų rudenį. „Kaip pasakytų Bičas, atsirado naujas šūdas“, – parašė jis tuomet.

Be „Didžiojo Lebovskio“, J.Bridgesas žinomas iš vaidmenų filmuose „Planeta K-PAX“ („K-PAX“), „Pašėlusi širdis“ („Crazy Heart“), „Tronas: palikimas“ („Tron: Legacy“), „Ilsėkis ramybėje departamentas“ („R.I.P.D.“), „Tikras išbandymas“ („True Grit“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?