Dainininkė Adele: „Man gėda, kad nesugebėjau išsaugoti šeimos“

„Santuokoje nebuvau laiminga. Man buvo liūdna“, – po ilgos tylos apie skyrybas su verslininku Simonu Konecki (47 m.) prabilo dainininkė Adele (33 m.).

Adele: „Šeimoje jaučiausi apgailėtinai.“<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Adele: „Šeimoje jaučiausi apgailėtinai.“<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Adele: „Šeimoje jaučiausi apgailėtinai.“<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Adele: „Šeimoje jaučiausi apgailėtinai.“<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-10-19 06:12

Prieš pustrečių metų pradėtas dainininkės ir verslininko skyrybų procesas buvo baigtas šiemet kovą. Pora augina aštuonerių metų sūnų.

Apie skyrybas ir užgimusius jausmus garsių krepšininkų agentui Richui Paului (39 m.) Adele neseniai prabilo žurnalui „Vogue“.

Dainininkė, kurios apdovanojimų kolekcijoje yra „Oskaras“, Auksinis gaublys, 15 „Grammy“ statulėlių, tuo pat metu papuošė ir britiško, ir JAV žurnalo „Vogue“ viršelius.

Tai – pirmas vienos garsiausių pasaulio dainininkių interviu per pastaruosius penkerius metus.

„Man gėda, kad nesugebėjau išsaugoti šeimos, – prisipažino atlikėja. – Mes, moterys, esame mokomos stengtis ir kovoti dėl meilės. Ši mintis skiepijama net filmuose. Todėl skyrybos sudaužė man širdį.

Vis dėlto šeimoje jaučiausi apgailėtinai. Kai man buvo 30 metų, mano gyvenimas sugriuvo ir aš net nepastebėjau, kaip tai įvyko. Nesinorėjo, kad man nutiktų taip, kaip nutiko daugeliui mano pažįstamų žmonių.

Tai nebuvo visiškai apgailėtina, bet aš pati būčiau tapusi apgailėtina, jei nebūčiau galvojusi tik apie save.“

Dainininkė neslėpė, kad skirtis nusprendė ji. Po skyrybų S.Konecki nusipirko namą Los Andžele, kad galėtų gyventi šalia buvusios žmonos ir sūnaus.

Atlikėjos gyvenimas nestovi vietoje – šiuo metu ji susitikinėja su R.Paulu.

Pora pirmą kartą buvo pastebėta šių metų liepą per krepšinio rungtynes Finikse (JAV).

„Jis nuoseklus ir dėmesingas. Jam nesvarbu, kas ką mano. Be to, jis turi puikų humoro jausmą“, – kalbėdama apie naują mylimąjį susižavėjimo neslėpė Adele.

Žurnalistams Adele atvirai kalbėjo ir apie ilgai ją kankinusias bėdas dėl antsvorio.

Vos pieš ketverius metus 175 cm ūgio dainininkės svoris atėjo prie šimto kilogramų. Tuomet ji neslėpė, kad nemėgsta sporto ir dievina saldumynus.

„Manęs nuolat klausinėja apie kūną, svorį, drabužių dydį ir rengimosi stilių, – tada kalbėjo Adele. – Atrodo, žmonėms nesuprantama, kaip sėkmės sulaukiau būdama apkūni.

Aš niekada netroškau atrodyti kaip mergaitė iš blizgaus žurnalo viršelio. Pradėsiu laikytis dietos tik tuo atveju, jeigu dėl antsvoriu nepajėgsiu mylėtis.“

Tačiau dabar žurnalui „Vogue“ ji papasakojo, kodėl ėmė sportuoti.

„Taip atsitiko dėl mano nerimo. Sportuodama aš tiesiog jaučiausi geriau. Nesiekiau numesti svorio, bet norėjau tapti stipri ir kasdien skirti sau daugiau laiko be telefono“, – pasakojo dainininkė.

Adele jau trečius metus treniruojasi du arba tris kartus per dieną.

„Ryte darau pratimus su svoriais, po pietų paprastai vaikštau arba renkuosi boksą, o vakare laukia treniruotė širdžiai stiprinti“, – dėstė Adele.

Maždaug trejus metus laikydamasi tokio treniruočių grafiko Adele atsikratė 45 kilogramų. Atlikėja prisiminė ir tai, kokių piktų komentarų sulaukė, kai socialiniuose tinkluose paskelbė savo sulieknėjusios nuotraukų.

„Mano kūnas buvo aptarinėjamas per visą karjerą. Tai vyksta ne tik dabar, – sakė ji. – Suprantu, kodėl kai kurios moterys pasijuto itin įskaudintos.

Juk vizualiai aš anksčiau atstovavau daugybei moterų. Tačiau juk vis vien tebesu tas pats žmogus.

Blogiausia tai, kad žiauriausius komentarus apie mano figūrą išsakė kitos moterys. Mane tai siaubingai nuliūdino. Jaučiausi įskaudinta.“

Dainininkė tikino, kad dabar yra priklausoma nuo sporto. Kartu ji prabilo ir apie polinkį į alkoholį.

„Alkoholis visada buvo mano gyvenimo dalis. Jis mane labai žavėjo. Būtent tai nuo manęs atbaidė mano tėtį“, – atvirai pasakojo Adele.

Atlikėja prisipažino, jog po tragiškos dainininkės Amy Winehouse mirties (2011 m. ji mirė apsinuodijusi alkoholiu) bijojusi, kad ir ją ištiks toks pat likimas.

Adele prisiminė išgarsėjusi būtent tuo metu, kai mirė A.Winehouse: „Būtent po jos mirties aš tapau žinoma. Mes stebėjome, kaip ji miršta. Tai vyko mūsų akyse.“

Adele taip pat atskleidė, kad 2003 m. išleistas A.Winehouse albumas „Frank“ įkvėpė ją pirmą kartą gyvenime į rankas paimti gitarą.

„Ši atlikėja man labai daug reiškia, nes ji buvo britė, nes ji kankinosi, bet buvo nuostabi ir linksma“, – susižavėjimo neslėpė Adele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.