Pagunda profesoriui – tapti narkotikų kurjeriu

Skurstantis mokslininkas, jauni ir ryžtingi finansininkai, medikai, gelbėjantys pacientų gyvybę po prasiautusio uragano. Tokie yra ateinančią savaitę internetinėse TV pasirodysiančių serialų herojai.

„Zenko komanda, pirmyn!“<br>Kadrai iš serialų
„Zenko komanda, pirmyn!“<br>Kadrai iš serialų
„Užraktas ir raktas“<br>Kadras iš serialo
„Užraktas ir raktas“<br>Kadras iš serialo
Kadras iš serialo
Kadras iš serialo
„Pavyzdinė šeima“<br>Kadras iš serialo
„Pavyzdinė šeima“<br>Kadras iš serialo
„Penkios siaubingos dienos“<br>Kadras iš serialo
„Penkios siaubingos dienos“<br>Kadras iš serialo
„Industrija“<br>Kadras iš serialo
„Industrija“<br>Kadras iš serialo
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 9, 2022, 9:19 AM

Netflix

„Užraktas ir raktas“ („Locke & Key“)

Trečiajame ir paskutiniame fantastinės siaubo dramos sezone Tailerio, Kinsley ir Bodės tėvas žiauriai nužudomi. Motina su trimis vaikais persikelia į kitus namus.

Juose vaikai atranda daugybę paslaptingų raktų, kurie atrakina jų slaptas galias ir gali paaiškinti tėvo mirtį. Kritikų ir žiūrovų liaupses susižėrusi siaubo drama apie meilę, praradimus ir nepaprastus šeimos ryšius sukurta pagal to paties pavadinimo populiarią komiksų seriją.

Trečiojo sezono premjera – rugpjūčio 10 d.

„Netflix“

„Zenko komanda, pirmyn!“ („Team Zenko Go“)

Visai šeimai skirtas animacinis serialas pasakoja apie šaunių vaikų būrį, gyvenantį Harmonijos uostamiestyje ir siekiantį jį paversti geriausia vieta pasaulyje, kurioje gyvena laimingiausi žmonės.

Jeigu kuris nors miestelio gyventojas pastebi, kad kažkas sutvarkė jo namus, pamaitino šunį ar atnešė vandens, gali būti, jog tai padarė Zenko komanda – Naja, Ari, Eli ir Jaksas.

Tai jie miestelyje slapta daro gerus darbus. Šiuos keturis šaunuolius specialių įgūdžių moko jų teta Yuki. Ji vaikams kartoja: „Kai padedame žmonėms jiems to nežinant, jie pradeda manyti, kad pasaulis yra geresnis.“

Antrojo sezono premjera – rugpjūčio 8 d.

„Pavyzdinė šeima“ („A Model Family“)

Profesoriui Dongui Ha išaušo sunkios dienos. Jo šeima atsidūrė ant skyrybų slenksčio, jam nuolat trūksta pinigų.

Vieną dieną Dongas Ha gatvėje pastebi automobilį, prikrautą pinigų ir narkotikų. Ilgai nedvejodamas profesorius pasisavina mašiną.

Tikriausiai nereikia nė sakyti, kad visa tai priklausė stambiam narkotikų karteliui. Dabar profesoriui nelieka nieko kito, kaip tik tapti narkotikų kurjeriu.

Čia jis gaus kur kas daugiau pinigų nei dėstydamas aukštojoje mokykloje. Tačiau ar tai suteiks laimės ir padės išsaugoti šeimą?

Premjera – rugpjūčio 12 d.

„Apple TV+“

„Penkios siaubingos dienos“ („Five Days at Memorial“)

Aštuonių serijų mini serialas pasakoja apie pirmąsias penkias dienas po Naująją Orleaną (JAV) nusiaubusio uragano „Katrina“.

Pagrindiniai serialo herojai – Naujojo Orleano ligoninės intensyviosios terapijos skyriaus gydytojai ir slaugytojai, kovojantys dėl pacientų gyvybės po to, kai, prasiautus uraganui, potvynio nuo pasaulio atskirta ligoninė net penkias dienas buvo likusi be elektros.

Drama sukurta pagal prestižinės Pulitzerio premijos laureatės žurnalistės Sheri Fink to paties pavadinimo dokumentinę knygą.

Premjera – rugpjūčio 12 d.

„HBO Max“

„Industrija“ („Industry“)

2008-ieji. Siaučia finansų krizė. Viena po kitos bankrutuoja didžiausios bendrovės. Ką tik mokslus baigę jauni bankininkai ir prekybininkai skinasi kelią į finansų pasaulį.

Įsidarbinę viename iš investicinių bankų Londone, jaunieji finansininkai pasiryžę perpjauti vienas kitam gerkles, kad tik galėtų čia įsitvirtinti ir įgyvendinti savo svajones. Pagrindinė antrojo sezono herojė – iš Niujorko kilusi abejotinos reputacijos Harper. Kiek jai kainuos sprendimas išduoti kolegą dėl savo karjeros? Kaip jai seksis užmegzti santykius ir toliau siekti savo tikslų pasibaigus koronaviruso pandemijai?

Antrojo sezono premjera – rugpjūčio 5 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.