TV eteryje pričiuptas Ramūnas Rudokas pasiuntė žinutę žmonai: „Galvos, kad meluoju“

Žaidimas „galvOK“ žinomus žmones kas kartą atskleidžia dar nematytoje šviesoje. Būtent taip nutiko ir šįkart, kai į kapitono Vytauto Mikaičio pusę stojo aktorius ir režisierius Ramūnas Rudokas, o Manto Katlerio komandą papildė kitas aktorius – Simonas Storpirštis.

Ramūnas ir Justinai Rudokai.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas ir Justinai Rudokai.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas ir Justinai Rudokai.
Ramūnas ir Justinai Rudokai.
Ramūnas ir Justinai Rudokai.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas ir Justinai Rudokai.<br>T.Bauro nuotr.
 Vytautas Mikaitis ir Ramūnas Rudokas.
 Vytautas Mikaitis ir Ramūnas Rudokas.
 Mantas Katleris ir Simonas Storpirštis.
 Mantas Katleris ir Simonas Storpirštis.
 Ramūnas Rudokas.
 Ramūnas Rudokas.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 14, 2023, 12:23 PM

Filmavimo aikštelėje šių dviejų vyrų talentu ir aktoriniais gebėjimais suabejoti neįmanoma, tačiau žiūrovų pamiltame žaidime pergalės suvaidinti neįmanoma – ją iš tiesų reikia pasiekti! 

Pristatydamas laidos svečius, vedėjas Andrius Žiurauskas atkreipė žiūrovų dėmesį ir į kitą svarbią detalę. Nors R. Rudoką ir S. Storpirštį dažniausiai matome kraują stingdančiuose kriminaliuose serialuose, šie du tvirti vyrai taip pat turi silpnybių. O geriausiai jas atskleidžia visai kitoks, tačiau žiūrovus eilę metų rudens pirmadienio-ketvirtadienio vakarais džiuginantis serialas „Moterys meluoja geriau“.

Šiame serialo sezone pasitaikys tiek melo, tiek ir intrigų, mat čia verda kovos dėl turtų... Tarp seniai pamėgtų personažų, žiūrovai jau spėjo išvysti ir naują veidą – Kristiną (aktorė Kristina Kazlauskaitė), kuri seriale yra tiesiog nepadoriai turtinga ir... labai silpnos sveikatos. Tai – tiesiog nuostabus taikinys, trokštantiems greitai pralobti! Visi į ją nusitaikę turi savų interesų, bet tikslas vienas – pinigai.

Šio šeštadienio žaidimas tikra švente tapo kapitonui M. Katleriui, kuris naujojo sezono pradžioje atskleidė, jog aktoriai – mylimiausi jo svečiai.

„Lietuvoje yra labai daug gabių aktorių, su kuriais labai įdomu žaisti – pagauname bendrą vibe’ą. Ne vieną kartą pasitaikė, kad net ir su nepažįstamais labai greitai atrasdavome kalbą. Džiaugiuosi, kad turime tiek talentingų aktorių – iškrapštykite juos iš visų serialų ir siųskite mums!“– tąkart sakė kapitonas.

O ir šio vakaro laida prasidės linksma gaida, mat vietoje to, kad rinktųsi klausimų temą, R.Rudokas buvo pričiuptas... besifotografuojantis.

„Fotografuojuosi žmonai – darausi selfiuką. Galvos, kad meluoju – kur aš čia išvariau šeštadienio vakarą?! Tai noriu parodyti, kad viskas tvarkoje – aš esu studijoje. Čia juk negali būti fotošopas – viskas tikra, žmonės tikri... Siunčiu bučinius!“ – juokavo jis.

Vis dėlto juoką keitė ir kur kas rimtesni pašnekesiai – vieno klausimo metu A. Žiurauskas prabilo apie itin svarbius gerus darbus. Žinomas vyras, kuris kraujo donoru yra tapęs jau virš 30 kartų, priminė, kad tai – nieko nekainuoja, o kai kam gali tapti milžiniška pagalba.

„Tu šioje srityje esi tikras maestro – mano 5–6 kartai prieš tave nė nesiskaito... Visiems linkiu tai išbandyti“, – kraujo donorų temą toliau tęs ir R. Rudokas.

Ne paslaptis ir tai, kad abiejų žaidimo kapitonų aistra yra kelionės, o V. Mikaitis yra apkeliavęs beveik 140 pasaulio šalių! Tad nuskambėjus klausimui apie neeilinio pavadinimo vietovę, kapitonas pasidalins istorija ir apie kitą miestelį, kuris vadinasi taip, kaip populiarus angliškas keiksmažodis.

Anot jo, tokį miestelį galima surasti Austrijoje. „Kai prieš porą metų pamačiau, kad nuo sausio 1-osios ketina pakeisti šio miestelio pavadinimo ženklą, nė nepaisant to, kad buvo kovidas, ir buvo neįmanoma niekur apsistoti nakvynei, jau buvau susiruošęs važiuoti ten jo pasižiūrėti. Tačiau vis dėlto tą ženklą du bičai pakeitė gruodžio viduryje – dabar šį užrašą galima rasti tik ant pastatų“, – atskleis jis, o kaip vadinasi miestelis, žiūrovai sužinos laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.