Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė: „Prabilusi apie bėdas, tapau nepatogia“

„Atrodė, kad viskas neteko prasmės – ir darbas, ir gyvenimas, absoliučiai nieko nenori veikti, niekas tavęs nedžiugina, toks beprasmybės jausmas, toks tuščias, toks bukas, kai, atrodo, nėra dėl ko, toks noras nebūti...“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ apie neseniai išgyventus jausmus pasakojo mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja, 42-ejų dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Viktorija Jakučinskaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Viktorija Jakučinskaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2023, 2:15 PM

Toks jos prisipažinimas asmeninėje paskyroje socialiniame tinkle prieš keletą mėnesių daugeliui buvo labai netikėtas, juk Viktorija iki šiol buvo pažįstama kaip geros nuotaikos nestokojantis, optimizmu trykštantis žmogus, be to, nuolat ragino kitas moteris mylėti save ir džiaugtis gyvenimu. „Nutylėti apie ištikusias bėdas nė nesvarsčiau, nors prabilusi kai kam tapau labai nepatogia“, – pasakojo Viktorija.

Moters teigimu, ji niekada nebandė apsimetinėti, niekada nebandė vaidinti sėkmingos, o su sekėjais visada nuoširdžiai dalinosi viskuo ؘ– ir sėkme, ir bėdomis.

Depresija ir nuolatinis nerimas dizainerei paūmėjo po sudėtingos plastinės operacijos, apie kurią savo sekėjams Viktorija taip pat papasakojo nieko neslėpdama.

Plastikos chirurgas Viktorijai turėjo sutvarkyti deformuotą krūtinę ir pakeisti krūtų implantus, tačiau operuojant paaiškėjo, kad implantai suardė krūtinės audinius. Vietoj dviejų su puse valandų operacijos Viktorija buvo operuojama net penkias. Dar prieš operaciją Viktorija susirgo, todėl dvi savaites buvo priversta praleisti lovoje ir sustabdyti visus planuotus darbus. To pakako, kad užkluptų slegianti nuotaika, kuri po ilgos narkozės tapo nevaldoma. Stebintys Viktoriją socialiniuose tinkluose matė sėkmingą moterį, mamą, žmoną, o tuo metu ji jautėsi nevykėle.

Viešumoje garsūs žmonės atrodo pasitempę, geros nuotaikos ir besišypsantys, aplinkinių akimis – tikri laimės kūdikiai. Bet ar tai, kas demonstruojama kitiems, visuomet yra tiesa? Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ –  tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.