„Rimtų reikalų“ aktorė Emilija Latėnaitė: „Kai pamačiau scenarijuje, kad mane nušauna, vis dar turėjau viltį, kad kaip nors išgelbės“

Aktorė, LNK serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė Emilija Latėnaitė su šeima ką tik grįžo iš ilgai lauktos ir planuotos kelionės po vakarų Australiją. Mėnesį namelyje ant ratų gyvenusi aktorė neslėpė, kad Australijos gamtos ir gyvūnijos grožis ją pakerėjo, tačiau būta ir išgąsčio.

Emilija Latėnaitė-Beliauskienė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Emilija Latėnaitė-Beliauskienė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Filmo premjeros akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Filmo premjeros akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Domino, teatre įvyko, jubiliejinė aktoriaus, Juozo Gaižausko, spektaklis, Aš + vienas, Emilija Latėnaitė-Bieliauskienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Domino, teatre įvyko, jubiliejinė aktoriaus, Juozo Gaižausko, spektaklis, Aš + vienas, Emilija Latėnaitė-Bieliauskienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Renginio akimirkos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Renginio akimirkos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 5, 2023, 11:21 AM

„Keliavau po Vakarų Australiją. Tai yra atskira Australijos valstija. Banginiai, delfinai, šimtai vėžlių, kengūros, emu, dykumos, vandenynas. O kiek daug gyvačių! Būnant Lietuvoje man atrodė, kad nieko sau, gyvatę pamatysiu, šakės... Bet ko labiausiai bijai, tą ir matai. Ryklys buvo tai, kas labiausiai mane baugino. Labai mėgstu paviršinį nardymą, todėl vis tiek lindau į vandenį. Tik kartais išlipdavau nusiraminti ir grįždavau atgal. Ši kelionė buvo kažkoks kosmosas. Ties kelionės viduriu aš jau sakiau, kad nebenoriu nieko matyti, kas mane stebina ar daro įspūdį. Nes per dieną nežinau, kiek kartų pagalvoji, kad, Viešpatie, čia mūsų žemė gali taip atrodyti?!“ – įspūdžiais dalinosi aktorė.

Kaip pasakoja pati aktorė, kelionė ne tik leido atsipūsti ir pažinti naują kraštą, bet ir paliko neišdildomų prisiminimų, kurių jau ilgisi dabar. „Vieną rytą nubundam, sūnus išlipinėja iš automobilio, ir sako, palaukit, negaliu išeiti. Iškišam galvas, o ten emu duris užblokavęs stovi, o šis paukštis – beveik 2 metrų milžinas. Arba naktį girdžiu, kad aplink mus kažkas vaikšto, gal labiau šokinėja, o ten, pasirodo, kengūros. Vieną pirmųjų dienų pamatėme, kad galima važiuoti paplūdimiu. Galvojom, o, Dieve, kaip faina, varom! Na ir ką, po 2 kilometrų užklimpom prie vandenyno, šlapiame smėlyje, žmonių nėra, teko kviestis pagalbą“, – juoko neslėpė E. Latėnaitė

Deja, tačiau visos kelionės anksčiau ar vėliau baigiasi. Šį kartą aktorei ne tik baigėsi atostogos, bet kelionę LNK seriale „Rimti reikalai“ pabaigė ir jos personažas Tina. Emilija neslepia, kad atsisveikinti su personažu bei filmavimo grupe nėra lengva.

„Kai pamačiau scenarijuje, kad mane nušauna, iškart puoliau skaityti kitos serijos, dar turėjau viltį, kad išgelbės kaip nors. Nors šiame seriale visada juokaudavau, ką dabar nužudė, ar Tina dar gyva? Tarsi juokauta, juokauta ir prisijuokauta. Žinoma, kad gaila, bet, pagalvojusi apie serialą, iškart pagalvoju apie labai malonų darbą kolektyve. Man labai patiko darbinė atmosfera, kūryba su režisieriumi Džiugu Siaurusaičiu. Na, bet visiems kitiems personažams palinkėsiu išgyvent!“ – kalbėjo Emilija

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.