Aktorė I. Kvietkutė – apie įsimintiniausią Valentino dieną: „Po devynių mėnesių turėjau dukrą“

Šį, išskirtinį ir kupiną meilės vakarą kartu švęsti Valentino dienos susirinko visi pagrindiniai LNK serialo „Man reikia meilės“ aktoriai: Nerijus Gadliauskas, Ilona Kvietkutė, Aidas Barkauskas, Gabija Staniulytė, Arnas Ašmonas ir režisierius Balys Latėnas.

Ilona Kvietkutė.<br>LNK nuotr.
Ilona Kvietkutė.<br>LNK nuotr.
Gabija Staniulytė.<br>LNK nuotr.
Gabija Staniulytė.<br>LNK nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br>LNK nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br>LNK nuotr.
 Arnas Ašmonas.<br>LNK nuotr.
 Arnas Ašmonas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 14, 2024, 2:04 PM

Nors įprasta, kad šią dieną parduotuvių vitrinos užsipildo raudona spalva, išperkamos visos gražiausios gėlės ir restoranuose nebelieka staliukų rezervacijai, tačiau visi aktoriai šia tema nusiteikę vieningai. Pasak jų, tai niekuo neišsiskirianti diena, ir jie jos nešvenčia. Tačiau vienai aktorei ši diena sukelia išties svarbius prisiminimus.

„Vieną Valentino dieną labai gerai atsimenu, nes po devynių mėnesių turėjau dukrą“, – LNK laidos „Šeškinės 20“ filmavime juoko neslėpė I. Kvietkutė.

Laidoje aidėjo ne tik juokas ir prisiminimai apie įsimylėjėlių dieną, tačiau ir istorijos apie pirmąsias meiles. Nors daugelis tiki, kad pirmoji meilė amžina, bet akivaizdu, kad bent jau prisiminimai apie ją tikrai išlieka visam gyvenimui. Aktorius N. Gadliauskas atskleidė, kad jo pirmoji meilė buvo dar darželio laikais, o G. Savickas pasidalino savo antros klasės nuotykiais.

„Atsimenu vieną mergaitę, kuri mane ir aš ją buvome įsimylėję. Antroje klasėje, teatriuke, ji pasakė, kad blogai jaučiasi, ir vadovė sako, kad kas gyvena netoliese ją palydėtų. Ir aš ją lydžiu ir žinot tą jausmą, kai kitam labai gėda? Ji tokia eina nuleidusi galvą, visa raudona, aš dar bandžiau ją pakalbinti, bet ji nepastebėjo stulpo prieš save ir kaip trenkėsi į jį, nukrito... Kaip dabar atsimenu, dar siūliau padėti atsistoti, o ji tokia ne, nereikia, pašoko. Tokia gėda, gėda. Tai tokia ta mano pirmoji meilė“, – kalbėjo G. Savickas.

„Žinoma, kad prisimenu pirmąją meilę. Mergaitė buvo baltaplaukė, mėlynakė, jei gerai atsimenu, tikra lietuvaitė. Viskas buvo nesvarbu, svarbiausia buvo jausmas“, –  prisiminimais dalijosi N. Gadliauskas.

Šį trečiadienio vakarą svečiai buvo pakviesti neatsitiktinai, visi jie jau antrą sezoną vaidina LNK seriale „Man reikia meilės“, kuriame jų kuriami personažai susiduria su meilės peripetijomis. Serialo scenaristas ir režisierius Balys Latėnas atskleidė, kas dar tik laukia žiūrovų.

„Viena iš pagrindinių naujovių yra tai, kad vėl sugrįš Giedriaus vaidinamas personažas. Prisijungs ir daugiau žinomų žmonių. O svarbiausia, seriale bus daug siužeto vingių, kur bus daug aistrų, meilės ir gyvenimiškų situacijų“, – atskleidė Balys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.