Prieš kovą šokių aikštelėje – kitokia S. Buterlevičiaus ir T. Gryn akistata: kuris išplėš pergalę?

Išvydę Tadą Gryn, visuomet prisimename daugybę jo sukurtų vaidmenų. O pamatę Simą Buterlevičių – krepšinyje išplėštas pergales. Nuo šio sekmadienio, kai prasidės ilgai lauktas šokių ir pažinimo projektas „Salsamanai“, šiuos du vyrus pamatysime ir dar viename, netikėtame amplua – kaip salsos šokėjus. O iki tol jų laukia ir dar viena sunki užduotis – šeštadienio TV3 žaidimas „galvOK“.

 Simas Buterlevičius ir Tadas Gryn.<br>lrytas.lt koliažas.
 Simas Buterlevičius ir Tadas Gryn.<br>lrytas.lt koliažas.
 Tadas Gryn.<br> TV3 nuotr.
 Tadas Gryn.<br> TV3 nuotr.
 Simas Buterlevičius.<br> TV3 nuotr.
 Simas Buterlevičius.<br> TV3 nuotr.
Simas Buterlevičius.<br>V. Ovadnevo nuotr.
Simas Buterlevičius.<br>V. Ovadnevo nuotr.
Tadas Gryn.<br>Juozo Miltinio dramos teatras (Arvydas Gudas) nuotr.
Tadas Gryn.<br>Juozo Miltinio dramos teatras (Arvydas Gudas) nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 2, 2024, 1:07 PM

Tadas šį vakarą stos į Manto Katlerio, o Simas – į Vytauto Mikaičio pusę.

Dar prieš prasidedant žaidimui, laidos vedėjas su žiūrovais pasidalins savo nuostaba. Kad į šokių projektą pakliuvo aktorius T. Gryn – nieko keisto, juk bent jau Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje jis šokių pamokas tikrai turėjo. Tačiau, kaip paaiškinti, kad į Kubą kartu su juo ir kitais garsiais lietuviais mokytis salsos paslapčių skrido žmogus iš sporto pasaulio – buvęs krepšininkas S. Buterlevičius?

Anot Simo, atsakymas į klausimą yra paprastesnis, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Man atrodo, kad visa krepšininko karjera ir buvo ėjimui iki šio momento“, – laidos filmavime sakė jis.

Su tuo sutiko ir laidos kapitonai. M. Katleris sakys, kad krepšininko karjera buvo tarsi tramplinas šokėjo karjerai, o V. Mikaitis pridėjo, kad jei anksčiau Simui tekdavo šokti dėl kamuolio, dabar užtenka šokti salsą.

Šokiais bus „užkrėsti“ ir laidos kapitonai.

„Po kiekvieno teisingo atsakymo mes šoksime salsą!“ – entuziastingai sakė V. Mikaitis, o ką jam į tai atsakė Simas, pamatysite laidoje.

Tuo tarpu kitos komandos kapitonas, dar praėjusios laidos metu apgailestavęs, kad jo šokti į projektus niekas nekviečia, sulaukė ir dar vieno skaudaus antausio.

„Mantai, ar tu supranti, kad jei nors kiek pasistengtum, pakviestų ir tave? Ir į Kubą, ir į kitą šalį…“ – per dantį M. Katlerį traukė laidos vedėjas A. Žiurauskas.

Ir nors prie temų apie salsą ir Kubą bus grįžtama viso žaidimo metu, o Simas ir Tadas pripažins itin laukiantys projekto starto, šiandien jiems klius kita užduotis. Vietoje šokių – atsakyti į daugybę suktų klausimų! O dėl to, jog komandos nevengs vieni kitų patraukti per dantį, užduotis taps ir dar sunkesnė… Kas išplėš pergalę?

Nors įprastai klausimai apie buitį komandų kapitonams kelia siaubą, šįkart jie visus nustebino. M. Katleris atskleidė, kuo ypatingas yra šilkas, o V. Mikaitis pasidalino kitu ir savo paties naudojamu triuku. Pavyzdžiui, ar žinojote, kaip nuvalyti markerio žymes?

„Esu išbandęs įvairiausių būdų, bet geriausiai nuvalo kvepalai“, – atskleidė jis, tačiau ar tokia gudrybė padės į klausimą atsakyti teisingai?

Didžiąją pasaulio dalį aplankęs V. Mikaitis kaip visuomet pasidalins ir istorijoms iš savo kelionių. Štai klausimas apie Naująją Zelandiją jam primins itin netikėtus čia matytus dalykus.

„Naujojoje Zelandijoje yra labai daug įdomių ir keistų dalykų. Pavyzdžiui, vienas iš man labiausiai patikusių, yra čempionatas, kuriame jie mėto botus. Užduotis – labai rimta. Kuo toliau numesti botus“, – pasakojo jis, tačiau ar tai padėjo į klausimą atsakyti teisingai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.