„Victoria’s Secret” angelas S. Ebanks naktiniame klube konkurentei sulaužė nosį

Šalia naktinių klubų mušasi ne tik Lietuvos merginos. Nesenai prie naktinio klubo konkurentę neva sumušusi buvusi „Olialia pupytė“ Marina Bui turi savo „pirmtakių“ Jungtinėse Amerikos Valstijose. Apatinių rūbų kompanijos „Victoria’s Secret“ modelis Selita Ebanks kaltinama sulaužiusi modeliui Lizai Irizarry (34 m.) nosį. Mergina neva užpuolė savo konkurentę Majamio naktiniame klube dėl to, jog ši pasibučiavo su jos vaikinu, aktoriumi Terrence J.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 10:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:35 PM

Kaip rašo nydailynews.com, L. Irizarry pasisveikindama pakštelėjo S. Ebanks vaikinui į žandą. Šis veiksmas „Victoria’s Secret“ angelui pasirodė nedovanotinas. Gerokai įkaušusi S. Ebanks pamanė, jog L. Irizarry jos vaikiną vilioja.

Taigi dvi manekenės susimušė dėl vaikino.

Liza teisinasi, jog prie Selitos vaikino tiesiog priėjo pasisveikinti.

Manekenė pasakoja, jog į Majamio naktinį klubą „Dream“ ji atėjo apie 5 valandą ryto. Ten sutiko išeiti ketinantį Terrence J. ir apdovanojo jį šiltu bučiniu.

„Kai Selita mane pamatė, puolė rėkti: „Nebučiuok mano vyro“, - prisimena L. Irizarry. – Tačiau aš pagalvojau, kad nedarau nieko blogo – juk pažįstu Terrence senai.“

Vos Liza spėjo pagalvoti, Selita jau vožė jai į nosį.

„Norėjau trenkti atgal, tačiau prisistatė jos draugės. Pajutau, kaip tampo mano plaukus ir daužo kumščiais. Man labai skaudėjo“, - pasakojo civilinį ieškinį iškėlusi Liza.

Muštynės nutraukė viską stebėjęs vaikinas. Liza kraujavo. Tačiau į ligoninę nesikreipė. Tiesiog nusiprausė klubo tualete. Kitą rytą moteris pajuto, jog jos nosis sulaužyta.

Tuomet ji grįžo į Niujorką, nuėjo pas gydytoją, kuris jai patvirtino nosies lūžį.

„Man taip pikta, kad Selita galvoja, jog gali muštis ir likti už tai nenubausta. Niekas neturi teisės pakelti rankos be priežasties“, - skundžiasi L. Irizarry.

Manekenė skundžiasi, kad nors muštynės vyko praėjusių metų lapkritį ir ji iškart kreipėsi į teismą, teismas neareštavo jos skriaudikės, nors Liza ir pateikė teismui visus medicinos įrašus. Užpultoji ir jos advokatas mano, jog S. Ebanks naudojasi savo padėtimi visuomenėje ir jaučiasi nepakaltinama. Teismas šiuo metu tiria, kokią žalą pavydžioji S. Ebanks padarė L. Irizarry.

S. Ebanks advokatas Paulas Rothenbergas sako, kad teismas vyksta jau devynis mėnesius ir kol kas aiškių išvadų dar nėra. Anot jo, kaltinimai yra be pagrindo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.