J. Lopez gimtadienio proga jos vaikinas C. Smartas padovanojo vakarėlį jachtoje

43-ąjį gimtadienį švenčianti dainininkė Jennifer Lopez iš savo vaikino sulaukė staigmenos. Casperas Smartas jai surengė vakarėlį prabangioje jachtoje.

J. Lopez gimtadienio proga jos vaikinas C. Smartas padovanojo vakarėlį jachtoje.<br>AOP
J. Lopez gimtadienio proga jos vaikinas C. Smartas padovanojo vakarėlį jachtoje.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 4:09 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:54 PM

Pora dieną leido Niujorke. Su draugais ji vakarieniavo žvaigždžių pamėgtame “Nobu” restorane. Vakare Jennifer išsiruošė panaktinėti mieste, tačiau sulaukė staigmenos - jos draugas šokėjas jai užsakė jachtą.

18 metų jaunesnis Casperas atvežė Jennifer į prieplauką Manhatane ir uždengė Jennifer veidą, kai ši išlipo iš automobilio. Nuėmus nuo veido skraistę, J. Lopez išvydo didžiulę jachtą, pilną jos draugų. Jachtoje buvo pakabinta mažos J. Lopez nuotrauka, stalą puošė didžiulis meškiuko formos tortas, su sveikinimu “Linksmo gimtadienio, meškiuk”, o visa jachta išpuošta sidabriniais ir juodais balionais.

Dailymail.co.uk praneša, kad dieną prieš gimtadienį nufotografuotas sekso parduotuvėje. Spėjama, kad gimtadienio proga C. Smartas Jennifer nupirko sekso žaisliuką, nors iš parduotuvės jis išėjo be pirkinių maišų.

Su C. Smartu J. Lopez draugauja aštuonis mėnesius.

Jennifer turi ketverių metų dvynius Maxą ir Emme, kurių susilaukė su buvusiu vyru Marcu Anthony. Su juo ji santuoką nutraukė lygiai prieš metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.