Rekordas: J. Deppas laisva valia sumokėjo 157 mln. JAV dolerių buvusiai mylimajai ir vaikams

Į žvaigždžių, garsėjančių nepastoviu būdu, gretas įsiliejo ir Johnny Deppas (49 m.). Nubraukęs 14 laimingo gyvenimo metų su atlikėja bei aktore Vanessa Paradis (39 m.), Holivudo aktorius vis dažniau pastebimas šalia biseksualumo neslepiančios blondinės Amber Heard (26 m.).

„Reuters“<br>„Susitikimas su Vanessa mane išgelbėjo”, – anksčiau tikino Johnny Deppas. Sudužusio šeimos laivo kapitonas
„Reuters“<br>„Susitikimas su Vanessa mane išgelbėjo”, – anksčiau tikino Johnny Deppas. Sudužusio šeimos laivo kapitonas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 2:34 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:29 PM

Dar nesenai J. Deppas įtikinėjo žurnalistus, kad svarbiausias jo turtas ir laimėjimas – gyvenimo partnerė ir vaikai.

„Šeima – vertingiausia, ką gali turėti žmogus. Jei nesukūrėte šeimos, vadinasi, šiame gyvenime nieko nepasiekėte”, – yra sakęs J. Deppas.

Visus tuos šalia Vanessos praleistus metus jis stengėsi kaip galėjo: mylimajai pirko salas, rūpinosi vaikais ir visada tvirtindavo, kaip jam pasisekė.

Atrodė, jog smulkutei prancūzei pavyko tai, ko nepasiekė anksčiau su Johnny po vienu stogu gyvenusios kur kas „smarkesnės” moterys – supermodelis Kate Moss ir aktorė Winona Ryder.

Johnny su W. Ryder susipažino 1989-aisiais, kai jai buvo sukakę vos 16 metų. Nepaisant tokio jauno amžiaus, pradedančioji aktorė jau buvo populiari: ją išgarsino Timo Burtono „Vabalų sultys”.

Johnny tuo metu rengėsi savo pirmam darbui su šiuo režisieriumi – filmui „Edvardas Žirkliarankis” ir buvo dažnas vakarėlių svečias.

Alkoholis, narkotikai, skandalai buvo įprasti tuomet 26-erių J.Deppui. Sutikęs Winoną, užmezgė su ja audringą meilės romaną.

„Jis buvo mano pirmasis vaikinas ir aš svajoju už jo ištekėti. Mes būtinai susituoksime, kai turėsime laiko tarp darbo filmavimo aikštelėje”, – tada kalbėjo Winona.

Jų partnerystė truko ketverius metus, bet lemtingojo „taip” vienas kitam taip ir neištarė.

Išsiskyręs su W.Ryder, kaip buvo teigiama, „dėl nesuderinamų skirtumų” ir savo gerbėjus patikinęs, kad jie visiems laikams liks draugais, nusiraminimo ir paguodos J. Deppas ieškojo modelio K. Moss glėbyje.

Ketverius metus trukęs romanas su brite prie altoriaus taip pat nenuvedė. Nepaisant jųdviejų vienas kitam jaučiamų jausmų, tiek Kate, tiek Johnny viliojo laisvė, o tai trukdė sukurti šeimą.

Porelė visą naktį veikiau būtų šėlusi kokiame nors Londono klube nei auklėjusi vaikus.

Ir štai 1998-aisiais J. Deppas susipažino su žavia dainininke ir aktore V. Paradis. Gležna prancūzė buvo pašėlusiai populiari savo gimtinėje. Tėvynainių širdis ji pakerėjo būdama vos 14-os, kai sudainavo „Joe le Taxi”, o žvaigždės statusą pelnė 17 metų kaip aktorė, atlikusi vaidmenį romantinėje dramoje „Baltos vestuvės”.

Su J. Deppu ji susipažino būdama 26-erių. Tuomet talentingai, gražiai, populiariai Vanessai buvo atvertos visos durys. Neabejotinai jos laukė daug žadanti ateitis ir puiki karjera.

Praėjus vos trims mėnesiams po pažinties su J. Deppu paaiškėjo, jog Vanessa laukiasi. Sužavėta ir įsimylėjusi, ji iš laimės buvo septintame danguje. Žinoma, ji pagimdys vaikelį, juk jie su Johnny tokia puiki pora! Surizikuoti karjera verta.

„Man fantastiškai pasisekė, juk rasti tau skirtą žmogų taip sunku... Iki pažinties su juo net neįsivaizdavau, kad man reikia ko nors stipresnio nei kino aktorės ir muzikos atlikėjos populiarumo. Bet dabar aišku, jog man svarbiausia – Johnny”, – tada laime tryško Vanessa.

J.Deppas irgi atrodė pasikeitęs, lyg jį būtų palietusi stebuklinga burtų lazdelė.

„Esu įsitikinęs, kad susitikimas su ja mane išgelbėjo. Atrodo, lyg atsibudau iš baisaus košmaro nuostabų saulėtą rytą”, – sakė aktorius.

Kelerius metus Vanessa ir Johnny darė viską, kas įmanoma, kad tik atsiribotų nuo pasaulio. Daugybė porai priklausiusių namų buvo išsibarstę po nuošalius Prancūzijos kampelius ir net Karibų jūros saloje.

2002 metais dukterį Lily Rose auklėjusi pora sulaukė šeimos pagausėjimo: šįkart jiems gimė sūnus Jackas. Johnny džiaugsmui nebuvo ribų. Jis matė abiejų savo vaikų gimimą ir jų atėjimą į pasaulį nuoširdžiai laikė stebuklu. Ar dar reikia pridurti, kad visą laiką J.Deppas skyrė savo mylimiems mažyliams?

Tuo metu itin populiarusfilmavimo aikštelėse aktorius ne kartą atsisakė viliojančių pasiūlymų, nes reikėjo ilgam išvykti iš namų. Johnny laikėsi nuostatos: kad ir kokie būtų darbai, su šeima išsiskirti ne ilgiau kaip savaitei.

Bet žiūrint į Vanessą, paskendusią šeiminio gyvenimo rūpesčiuose, vis sunkiau buvo nepastebėti ją slegiančio nuovargio. Atlikėja ir toliau įrašinėjo albumus, bet jie nebuvo tokie populiarūs kaip jos pirmieji įrašai, kino karjera klostėsi taip pat nelabai sėkmingai.

Šalia Johnny, kuris nuolat patekdavo į seksualiausių ir populiariausių aktorių sąrašo viršų, Vanessa atrodė tarsi blyškus šešėlis.

Malonių akimirkų, žinoma, jai nesuteikė ir nuolat sklandę gandai apie Johnny meilės intrigėles. Į visus paparacų klausimus Vanessa stengėsi reaguoti ramiai: santūriai šypsojosi, sakė, jog jų šeimos santykiai geri, o purvini pavyduolių prasimanymai jai nė kiek nerūpi.

Žinoti visokio plauko gandus ir kalbas nemalonu, bet išlikti santūriai nesunku: juk niekas nenutvėrė Johnny „nusikaltimo” vietoje. Bet kokiu atveju, jo tariami meilės nuotykiai nebuvo įamžinti nuotraukose.

Bet 2011-aisiais į žiniasklaidą pateko nuotraukos, kuriose matyti, kaip J.Deppas bučiuoja savo spaudos atstovę Robin Baum.

„Tai viso labo draugiškas bučinys, ir ne į lūpas, o skruostą! Mes su Robin tik draugai, o nuotrauka spragtelėta netinkamu rakursu”, – gynėsi J. Deppas.

Holivudo žvaigždės gerbėjai pasidalijo į dvi stovyklas: vieni piktinosi, kaip jis galėjo būti neištikimas Vanessai, kiti buvo įsitikinę, kad Johnny sako tiesą, o nuotrauka – piktas paparacų pokštas.

Ką manė Vanessa, niekas taip ir nesužinojo. Prancūzė nekomentavo tos nuotraukos ir dar labiau stengėsi atsiriboti nuo įkyraus dėmesio.

Pikti liežuviai J. Deppą ne kartą vadino Evos Green, kino filmo „Nakties šešėliai” partnerės, meilužiu ar piršo 19 metų modelį Kristen Stephenson-Pino, su kuria jis susipažino „Karibų piratų” filmavimo aikštelėje.

Į klausimus šia tema Vanessa atsakydavo šypsena: „Ką jūs, mūsų santykiai puikūs. Pasitikiu Johnny, ir būtent dėl to mes ir galėjome sukurti laimingą šeimą.”

2012-ųjų pradžioje įsiplieskė naujas skandalas: artimas šeimai šaltinis, žinoma, panorėjęs likti nežinomas, vienam Amerikos žurnalų išklojo, jog garsioji pora atsidūrė ant skyrybų slenksčio.

Pasirodė, jog J. Deppas iš tikrųjų nėra toks namisėda, koks norėjo atrodyti, ir, kad pastaruoju metu jis vis dažniau buvo vakarėliuose gražuolių apsuptyje, nei leido laiką su Vanessa ir vaikais.

Kiti spaudos leidiniai tikino, jog gražioji prancūzė paniro į depresiją ir alkoholizmą, ir tai privertė jos gyvenimo partnerį priimti nelengvą sprendimą.

Šįkart gandai apie poros nesutarimus nebuvo iš piršto laužti. Johnny ir Vanessa, iš pradžių neigę išsiskyrimą, vėliau šį faktą patvirtino.

Stebėdami J. Deppo elgesį tuo nelengvu metu, žurnalistai atkreipdavo dėmesį, kad jis vis dažniau viešai pasirodydavo aktorės A. Heard, su kuria susipažino „Romo dienoraščio” filmavimo aikštelėje, draugijoje.

Šviesiaplaukė, nuolat patekdavusi į gražiausių Amerikos moterų sąrašus, praėjusiais metais atvirai pareiškė apie savo biseksualią orientaciją ir prisipažino apie santykius su fotomenininke Tasya van Ree.

Bet prieš kelis mėnesius moterų santykiai atšalo ir jų pora iširo. Taigi šiuo metu Amber laisva ir, kaip dažnai sako garsenybės, jos širdis atvira naujai meilei.

Gali būti, kad jos artima draugystė su Johnny tėra tik profesionali būtinybė, bet juk visos viešųjų ryšių akcijos, susijusios su kino filmu „Romo dienoraštis”, jau senai baigtos ir pasirodyti viešai jiems nebūtina. Tai gal išties J. Deppas neatsispyrė blondinės Amber kerams? Juk, kaip sakoma, nebūna dūmų be ugnies.

Per 14 bendrų gyvenimo metų J. Deppas ir V. Paradis taip ir nerado laiko oficialiai įteisinti santuokos. Laikydamiesi nuomonės, kad popierėlis su antspaudu negali padaryti šeimos tikrai laimingos, jie ignoravo šį biurokratinį formalumą.

„Aš nenoriu, kad ji keistų pavardę. Jos pavardė labai graži”, – šmaikštavo J. Deppas.

Sužinoję apie šios garsenybių poros išsiskyrimą, piktavaliai patenkinti trynė rankas: stebėti, kaip anksčiau idealia laikyta žvaigždžių pora susitiks teisme ir dalysis įgytą turtą, bus itin įdomu.

Bet J. Deppas nusprendė kitaip. Išeidamas jis Vanessai ir vaikams – dukrai Lily Rose (12 m.) ir sūnui Jackui (10 m.) – paliko ne tik daugybę namų ir žemės sklypų, bet ir laisva valia sumokėjo 157 mln. JAV dolerių – daugiau, nei bet kuris kitas, per visą pramogų verslo istoriją.

Prieš daugelį metų duodamas interviu vienam Amerikos žurnalui, J. Deppas netikėtai prisipažino: „Kartais prisimenu, kaip vaikystėje išgyvenau dėl savo tėvų vaidų. Dieve mano, kaip jie barėsi. Aš viską kenčiau ir galvojau: „Kada visa tai baigsis, kada pagaliau jūs išsiskirsite?” O jie vis gyveno kartu manydami, jog taip bus geriau man. Jie išsiskyrė, kai man sukako penkiolika. Aš atsidusau su palengvėjimu.”

Genialus aktorius J. Deppas, tikriausiai sugebantis atlikti bet kokį vaidmenį, gyvenime visada lieka kiek įmanoma sąžiningas. Spėlioti, kas kaltas dėl skyrybų, jau beprasmiška. Bet jei jau šeimyninis kapitono Sperou laivas sudužo, jis padarys viską, kad šį smūgį atlaikytų deramai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.