M. Culkinas paneigė vartojantis heroiną

Aktoriaus Macaulay Culkino atstovai griežtai paneigė kalbas apie tai, kad filmo „Vienas namuose“ žvaigždė vartoja narkotikus. Pasak gandų, narkotikams 31 metų aktorius per mėnesį išleidžia per 6 tūkst. JAV dolerių. Tokias kalbas skleisti pradėjo bulvarinis leidinys „National Enquirer“.

„National Enquirer“ paskleidė gandus, kad M. Culkinas priklausomas nuo heroino.
„National Enquirer“ paskleidė gandus, kad M. Culkinas priklausomas nuo heroino.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2012, 4:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:56 PM

Tuomet žurnalas rėkte rėkė, kad aktoriui gyventi liko vos šeši mėnesiai. Anot „National Enquirer“, M. Culkinas reguliariai vartoja heroiną ir kenksmingą receptinių vaistų mišinį. Publikacijoje teigiama, kad aktorius į narkotikus įniko prieš pusantrų metų. Tuomet jis išsiskyrė su ilgamete širdies drauge Mila Kunis, kuri dabar susitikinėja su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu.

Už šių gandų užsikabino viso pasaulio žiniasklaida. Vis dėlto M. Culkino atstovė Michelle Bega suskubo juos paneigti ir pridūrė, kad ši istorija labai įžeidė jos klientą.

„Pranešimai, kad Macaulay Culkinas yra priklausomas nuo heroino ir įvairių haliucinogeninių medžiagų, neatspindi tikrovės. Tai yra visiškai neįmanoma“, – sakė M. Bega.

Tuomet leidiniui „National Enquirer“ slapti šaltiniai pasakojo, kad M. Culkinas yra įnikęs į narkotikus ir šie jį pamažu žudo.

Ne gana to, sykį aktorius vos nemirė, nes susileido per didelę dozę heroino. Po to, anot „National Enquirer“, M. Culkinas pasiligojo.

M. Culkinas labiausiai išgarsėjo suvaidinęs Keviną McCallisterį pirmose dviejose filmo „Vienas namuose“ dalyse. Taip pat jis buvo gavęs vaidmenis filmuose „Mano mergytė“, „Dėdė Bakas“, „Turtuolis Ričis“ ir kituose.

Jo aktoriaus karjera visiškai nutrūko prieš penkerius metus. Šiuo metu M. Culkinas užsidirba dirbdamas didžėjumi Niujorko naktiniuose klubuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.