Antrininkai kine: išsvajoti vaidmenys

„Sugauta skrendanti“ („Caught in Flight“)

Velso princesę Dianą suvaidins australė Naomi Watts.
Velso princesę Dianą suvaidins australė Naomi Watts.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-06 08:09, atnaujinta 2018-03-17 13:53

„Jobsas“

Labiausiai išgarsėjęs jaunimui skirtose komedijose, Ashtonas Kutcheris ėmėsi vaidmens, kurio niekas nesitikėjo. Buvęs Demi Moore sutuoktinis pradėjo filmuotis kino juostoje apie genialaus „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso gyvenimą.

Filmą kuria nedidelė nepriklausoma kino kompanija, tad neabejotinai galima pasakyti, jog Ashtonas nebus pamalonintas įspūdingu honoraru, o padirbės, kaip sakoma, iš idėjos. Tuo pat metu pasklido informacija, jog prasideda dar vieno filmo apie S. Jobsą kūrimo darbai, kuriems vadovauja kino industrijos monstras „Sony Pictures“.

Pagrindiniu vaidmeniu suinteresuotas geidžiamiausiu Holivudo vienišiumi tituluojamas George'as Clooney. Ar pavyks jam persikūnyti į S. Jobsą, kol kas neaišku, o A. Kutcherio darbą kino žiūrovas galės įvertinti kitais metais.

„Liza ir Dikas“

Po žiniasklaidą pažirus informacijai, kad į naująjį filmą apie Elizabeth Taylor pakviesta dalyvauti skandalingoji Lindsay Lohan, piktinosi visi. Bet būtent jai prodiuseriai patikėjo legendinės Holivudo aktorės vaidmenį. Norisi tikėti, kad Lindsay Lohan įvertins jai suteiktą šansą su triumfu grįžti į didįjį ekraną ir jį deramai išnaudos.

Aktorė buvo patvirtinta Elizabeth Taylor vaidmeniui po jai iškeltos sąlygos: jokių skandalų, nederamo elgesio per eilinį bandomąjį laikotarpį, kurį jai paskyrė teismas už praeities nuodėmes. Ir Lindsay Lohan susidorojo, tokiu būdu lengvai įveikusi kitą pretendentę - Megan Fox. Apie sudėtingus Elizabeth Taylor ir Richardo Burtono santykius pasakojanti „Liza ir Dikas“ kino žiūrovus pasieks 2013-aisiais.

„Sugauta skrendanti“ („Caught in Flight“)

Dar viena garsi ir tragiška meilės istorija buvo paimta autobiografinės melodramos „Sugauta skrendanti“ pagrindu. Pagrindinę filmo heroję - XX a. dievaitę, Velso princesę Dianą suvaidins australė Naomi Watts. Aktorei teks nelengvas uždavinys - pasinerti į paskutinius du princesės Dianos gyvenimo metus, kuomet ji turėjo skandalingus romanus su pakistaniečių chirurgu Hasnatu Khanu ir egiptiečių milijardieriumi Dodi Al-Fayedu.

Dėl šio vaidmens kovojo Keira Knigtley, bet prodiuseriai pasirinko Naomi Watts. Filmo „Sugauta skrendanti“ premjera numatoma kitais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.