Olimpinio čempiono M. Phelpso mylimoji paviešino jų santykius

Kai visas pasaulis amerikietį Michaelą Phelpsą vadina „geriausiu pasaulio plaukiku“ ar „geriausiu visų laikų olimpiečiu“, jo mergina jam turi kitokių sinonimų. Padavėja dirbanti Megan Rossee socialiniame tinklalapyje „Twitter“ jį vadina meškučiu.

Olimpinis čempionas M. Phelpsas susitikinėja su padavėja M. Rossee.<br>Twitter
Olimpinis čempionas M. Phelpsas susitikinėja su padavėja M. Rossee.<br>Twitter
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2012, 8:05 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:43 PM

Nors iki šiol niekas nepatvirtino poros artimų ryšių, M. Rossee „Twitter“ anketoje galima rasti daug įrodymų. Ji paskelbė, kad kartu su žymiuoju plaukiku buvo nuvykusi į Olimpiadą. Kaip įrodymą pateikė nuotrauką, kurioje ji sėdi susiglaudusi su M. Phelpsu. Pats plaukikas apie M. Rossee niekada niekam neužsiminė.

„Michaelis ir Megan susitikinėja nuo šių metų pradžios. Jie susipažino naktiniame klube ir vietoje buvusio Paris Hilton širdies draugo Dougo Reinhardto ji pasirinko Michaelį“, – bulvariniam naujienų portalui Radaronline.com sakė neįvardytas šaltinis.

Ankstesnis M. Phelpso romanas baigėsi praėjusį metų gruodį. Tuomet jis išsiskyrė su Nicole Johnson. Jų draugystė ilgai buvo laikoma paslaptyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.