Lady Gaga demonstruoja savo apnuogintas krūtis buitiniame vaizdo įraše (video)

Dainos „Poker Face“ atlikėja iš savo privataus archyvo įrašų sumontavo filmuką, kurį paskelbė interneto svetainėje Youtube.com.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-08-23 19:29, atnaujinta 2018-03-17 04:51

Dainos „Poker Face“ atlikėja iš savo privataus archyvo įrašų sumontavo filmuką, kurį paskelbė interneto svetainėje Youtube.com.

Viename įrašų ji puikiai leidžia laiką su savo krikštasūniu, Eltono Johno sūnumi Zachary, o kitame švenčia Kalėdas su savo šeima ir atrodo gana pasiutusi.

„Sveiki, monstrai, čia - Gaga. Neseniai peržiūrėjau savo pernykščius įrašus, darytus maždaug rugsėjo - gruodžio mėnesiais. Radau senų ir tikrai mielų įrašų, kurie, pamaniau, jums patiks, - pristato atlikėja savo filmuką. - Pirmajame esu su savo krikštasūniu Zachary, kurį labai myliu. O mano sesuo filmuoja, kaip mes su mama šokame pagal „Scheisse on Christmas“.

Atostogų metu darytame įraše Lady Gaga be liemenėlės strakalioja po savo tėvų namų svetainę ir kelis kartus pakelia marškinėlius apnuogindama krūtis priešais kamerą, kurią kikendama laiko jos sesuo Natalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: