Garsenybių keturkojai valgo iš auksinių dubenėlių ir drauge keliauja į gastroles

Lietuvoje šią savaitę apsilankiusi Lady Gaga (26 m.) svetimose šalyse niekada nesijaučia vieniša – su dainininke visada keliauja jos pudelis Fozzi, dėl kurio, teigiama, amerikiečių atlikėja tiesiog eina iš proto. Ji – ne vienintelė. Keturkojai draugai į Lietuvą yra atlydėję ne vieną pasaulio garsenybę.

Lady Gagos pudelis Fozzi mėgaujasi ne mažiau prabangiu gyvenimu nei pati dainininkė.<br>M. Kulbis
Lady Gagos pudelis Fozzi mėgaujasi ne mažiau prabangiu gyvenimu nei pati dainininkė.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Gyvenimo būdas")

Aug 25, 2012, 1:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:03 AM

Apie dainininkės Lady Gagos šunelio gyvenimo sąlygas sklando legendos.

Užsienio žiniasklaida skelbia, esą dainininkė su Fozzi ir miega, ir maudosi, o maistas augintiniui specialiai gaminamas ir patiekiamas auksiniame dubenyje, papuoštame deimantais.

Rugpjūčio pradžioje šuneliui buvo surengtas prabangus gimtadienio vakarėlis.

O kai Lady Gaga šio mėnesio viduryje viešėjo Bukarešte, buvo sukurtas trumpas filmas. Jame įamžintas dainininkės pasivaikščiojimas su šuneliu po parką, kelionė į oro uostą, kuriame dainininkė ir šuo į lėktuvą buvo vežami prabangaus viešbučio vežimėliu, skirtu lagaminams.

Beprotybė? Ne, jei susimąstysime apie žvaigždžių kasdienybę. Dažnos kelionės, paparacų blykstės, gerbėjų apgultis prie viešbučių – keturkojis padeda apsiprasti su nauja aplinka ir bent trumpam pasijusti kaip namie.

Kad prancūzų dainininkė Patricia Kaas (45 m.) į gastroles visada keliauja su savo Maltos bišonų veislės šuneliu Tequila, jos gerbėjai puikiai žino.

Internete net yra jų sukurtų svetainių, skirtų dainininkės augintiniui.

Kai 2002-aisiais P.Kaas viešėjo Lietuvoje, per spaudos konferenciją šunelis tingiai bindzinėjo žurnalistams aplink kojas, uostinėjo fotografus, kai kuriuos jų aplojo, o atlikėja, nutraukdama atsakymus į klausimus, vis švilpčiodama jį kvietė sugrįžti.

O koncerto pabaigoje Tequila lyg niekur nieko išbėgo į sceną. Dainininkė nusijuokė ir priglaudė šunelį prie krūtinės.

Augintinis į Lietuvą su ja keliavo ir 2005-aisiais, ir 2009-aisiais.

Skrydžių metu Tequila sulaukia daug lėktuvo palydovių dėmesio – jei yra laisvų vietų, krepšys su šunimi keliauja ant lėktuvo sėdynės. Be to, šuniui leidžiama laisvai vaikščioti po lėktuvo saloną.

„Tequila jau sukaupė daug skrydžių mylių. Negalėčiau ilgam palikti šuns namie. Man širdis plyštų”, – yra prisipažinusi atlikėja.

Ne mažesnę meilę augintiniui demonstravo ir rusų popdainininkas Filipas Kirkorovas (45 m.), 2010-ųjų pavasarį į Lietuvą atvykęs su japonų špicų veislės šunimi Chariu.

Pirmasis į Vilnių tuomet atskridusio atlikėjo dienotvarkės punktas buvo vizitas pas šunų stilistą – pagražinti visur kartu keliaujantį Charį.

Tačiau paskutinę akimirką Filipas persigalvojo, mat Maskvos muitinėje įstrigo ir į Lietuvą neatvyko televizijos komanda, turėjusi įamžinti šuns grožio procedūras.

Kitą dieną šuo vis dėlto buvo pamalonintas procedūromis, už kurias Filipas sumokėjo kelis šimtus litų.

„Jis kol kas moka tik šlapintis ir tuštintis. Bet man Charis labai patinka. Kai atėjo ir prisiglaudė prie kojų, negalėjau atsispirti ir jį išsirinkau”, – augintinį gyrė ir spaudos konferencijose, ir užkulisiuose su augintiniu nesiskyręs dainininkas.

Dėmesį gyvūnui jis pademonstravo ir restorane – šuneliui nupirko brangų kepsnį.

Jokia paslaptis ir garsaus britų aktoriaus Jeremy Ironso (63 m.) meilė gyvūnams.

Dar prieš pradėdamas karjerą teatre ir kine, jis troško tapti veterinaru.

2005-aisiais atvykęs į Vilnių iš lėktuvo aktorius žengė su dviem juodais pudeliais. Šalia oro uosto juos J.Ironsas nuvedė nusilengvinti.

Keturkojai draugai visur lydi Jeremy. Prieš tris dešimtmečius, kai pradėjo vaidinti teatro spektakliuose, J.Ironsas į repeticijas dviračiu visada atsiveždavo ir šunį.

Į Lietuvą filmuotis seriale „Elžbieta I” atvykęs aktorius nepakeitė savo įpročių. Per kelias savaites trukusią viešnagę Vilniuje kino žvaigždė visur vedžiojosi šunis, su jais lankėsi ir restoranuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.