Rihanna prisipažino mylinti ją stipriai sumušusį vyrą

Ne tik lietuvės moterys yra linkusios atleisti savo skriaudikams. Garsiausios pasaulio žvaigždės taip pat nesugeba atsispirti mylimojo kerams ir, pamiršusios sukeltą fizinį skausmą bei širdgėlą, vėl puola į jų glėbį.

„Mylime vienas kitą ir greičiausiai visada mylėsime”, – taip apie draugystę su Chrisu Brownu Oprah infrey (dešinėje) kalbėjo iš Barbadoso kilusi dainininkė Rihanna.<br>AP
„Mylime vienas kitą ir greičiausiai visada mylėsime”, – taip apie draugystę su Chrisu Brownu Oprah infrey (dešinėje) kalbėjo iš Barbadoso kilusi dainininkė Rihanna.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

"Gyvenimo būdas"

Aug 25, 2012, 7:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:55 AM

Popmuzikos dievaitė Rihanna (24 m.) ne tik atleido ją stipriai sumušusiam ritmenbliuzo atlikėjui Chrisui Brownui (23 m.), bet ir viešai prisipažino, kad šis vyras – jos gyvenimo meilė.

Atlikėja, kuriai šiemet skirta daugiausia MTV apdovanojimų nominacijų, prieš trejus metus dievagojosi, kad niekada neatleis ją stipriai automobilyje sumušusiam tuomečiam vaikinui Ch.Brownui.

Rihannos šeima neslėpė noro, kad atlikėjas, pakėlęs ranką prieš jų dukterį, ilgam sėstų už grotų.

„Tikiuosi, mano duktė netylės ir užstos visas smurtą patiriančias pasaulio moteris”, – prieš trejus metus kalbėjo iš Barbadoso kilusios Rihannos tėvas Ronaldas Fenty.

Atrodo, kad Rihanna nelinkusi klausyti tėvo. Nepraėjo nė trejų metų, ir visi pradėjo kuždėtis: „Ar Rihanna ir jos skriaudikas Ch.Brownas vėl pora?”

Amerikietis dainininkas Ch.Brownas sumušė savo merginą Rihanną 2009-ųjų žiemą, „Grammy” apdovanojimų išvakarėse.

Vėliau ritmenbliuzo žvaigždė viešai atsiprašė Rihannos ir buvo nuteistas penkeriems metams lygtinai – ritmenbliuzo atlikėjas buvo priverstas dirbti visuomenei naudingus darbus.

Be to, jam buvo liepta konsultuotis su specialistais dėl polinkio į smurtą ir nesiartinti prie buvusios merginos.

Praėjusiais metais, vos tik šis suvaržymas buvo panaikintas, Rihanna su Chrisu buvo pastebėti esą atsitiktinai besilinksminantys tame pačiame naktiniame klube.

Ch.Brownas netgi apsilankė Rihannos gimtadienio šventėje. Tačiau abu muzikantai iki šiol griežtai neigė atnaujinę savo santykius.

Neseniai duodama interviu populiariajai JAV televizijos pokalbių laidos vedėjai Oprah Winfrey Rihanna pripažino, kad juodu su Chrisu ir vėl labai artimi.

„Ėmėme puoselėti labai artimą draugystę iš karto, vos tik buvo panaikinti suvaržymai.

Kūrėme ją žingsnis po žingsnio. Nebuvo lengva.

Mes vėl pasitikime vienas kitu. Mylime vienas kitą ir greičiausiai visada mylėsime, ir nieko nebegalima pakeisti”, – O.Winfrey kalbėjo iš Barbadoso kilusi gražuolė dainininkė.

Beje, ne kas kitas, o O.Winfrey prieš trejus metus pasklidus kalboms, esą Rihanna ketina atleisti smurtautojui, televizijos eteryje tiesiai šviesiai rėžė: „Rihanna, jei būčiau tavo draugė, pasakyčiau: „Gerai viską apmąstyk. Jei vyras tau trenkė vieną kartą, jis tai gali padaryti ir vėl.”

Anapilin iškeliavusi populiari JAV dainininkė Whitney Houston, pati daugybę metų kentusi buvusio vyro Bobby Browno smurtą, tuomet savo kolegę įspėjo: „Jei jau leisi savo širdžiai nustelbti protą, pakliūsi į bėdą.”

Atrodo, kad daugybės muzikos apdovanojimų laureatei ir daugelio vyrų svajonei Rihannai visi šie perspėjimai – nė motais. (AP, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje