Atlikėjos M. Carey drama: ar ji atleis savo seseriai?

Milijoninės sutartys ir vienos talentingiausių pastarųjų dešimtmečių dainininkių šlovė – to dar neužtenka, kad būtum laiminga. Atlikėja Mariah Carey (42 m.) įsitikinusi, kad svarbiausia gyvenime – šeima. Bet ką daryti, kai artimi žmonės, kaip jos sesuo Alison (50 m.), kelia tik skausmą ir nusivylimą?

Mariah Carey patyrė nervinį sukrėtimą, kai krito jos populiarumas, o kritikai negailėjo pastabų dėl jos įrašų. Buvo pasklidę gandų, kad ji net mėgino nusižudyti.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Mariah Carey patyrė nervinį sukrėtimą, kai krito jos populiarumas, o kritikai negailėjo pastabų dėl jos įrašų. Buvo pasklidę gandų, kad ji net mėgino nusižudyti.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Aug 29, 2012, 1:28 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:11 AM

Dainininkė vis iš naujo skaitė sesers žinutę, jausdama, kaip sunkus akmuo užgula širdį.

„Mieloji, paskambink man, prašau tavęs! Jau keli mėnesiai neprisiliečiu prie narkotikų ir alkoholio. Svajoju tik apie tai, kad man atleistum...” – štai ką rašė jos vyresnioji sesuo Alison.

Vaikystėje seserys net negalėjo įsivaizduoti, kad likimas jas išskirs daugeliui metų. Problemos prasidėjo tuomet, kai iširo jų draugiška šeima.

Mariah tebuvo treji metai, todėl ji liko gyventi su motina. Bet vyresnėlei Alison sukako vienuolika ir ji nieku gyvu nenorėjo skirtis su tėvu. Buvo nuspręsta, kad jaunesniąją dukterį Mariah ir sūnų Morganą auklės motina, o vyresnioji pagyvens su tėvu Alfredu Roy Carey.

Mariah motina Patricia Hickey buvo operos dainininkė, todėl mažylė matė begalines repeticijas ir koncertus. Mergaitės meilė muzikai augo kasdien, ji gana anksti pradėjo dalyvauti masinėse muzikinių spektaklių scenose.

Sulaukusi 18-os Mariah suprato, kad nieko netrokšta gyvenime labiau nei tapti žinoma. Gavusi motinos palaiminimą susikrovė lagaminą ir išvyko užkariauti Niujorko.

Tuo laiku jos vyresnioji sesuo Alison gyveno savarankiško suaugusio žmogaus gyvenimą: būdama 15-os pastojo ir pagimdė vaiką, o 16-os išsiskyrė su savo mažylio tėvu. Pinigų Alison katastrofiškai trūko, nes ji neturėjo normalaus darbo – vertėsi atsitiktiniais darbais, vėliau pradėjo pardavinėti savo kūną.

Po daugelio metų Alison tvirtino, kad turi pasiteisinimą: reikėjo pinigų sūnui auginti, be to, ji norėjusi padėti seseriai sumokėti už jos pirmąjį įrašą. Juk kitų galimybių užsidirbti penkis tūkstančius dolerių – tais laikais didžiulę sumą – tiesiog nebuvo.

Išsamų straipsnį skaitykite žurnale „Stilius”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.