A. Pugačiova rengiasi savo laidotuvėms

Rusų scenos primadona Ala Pugačiova įsigijo vietą Kuzminkos kapinėse, kuriose palaidota jos motina. 63 metų dainininkė nusprendė iš anksto pasirūpinti amžinojo poilsio vieta. Apie tai rašo „Lietuvos rytas”.

A. Pugačiova ir M. Galkinas.<br>„Lietuvos rytas”
A. Pugačiova ir M. Galkinas.<br>„Lietuvos rytas”
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-09 17:11, atnaujinta 2018-03-16 21:11

Dainininkė A. Pugačiova vis dažniau susimąsto esanti tik laikina viešnia šioje žemėje. Neseniai į žiniasklaidą prasiskverbė informacija apie jos testamentą, pagal kurį visus jos turtus paveldi duktė Kristina Orbakaitė ir anūkas Nikita Presniakovas. Nors primadona paneigė šiuos gandus, bet nėra dūmų be ugnies.

Dabar bendrovės „Ritual” atstovas spaudai Dmitrijus Korobcovas pranešė apie naują dainininkės „pirkinį” Kuzminkos kapinėse, esančiose Maskvos pietryčiuose. Jų plotas – 60 hektarų.

„Ši praktika paplitusi tarp žmonių, kurie rūpinasi savo ateitimi. Ten palaidota jos motina, – cituoja D. Korobcovą rusų naujienų agentūros. – Anksčiau mūsų šalyje nebuvo stabilumo, todėl tai nebuvo paplitę, o dabar – normali praktika.”

Neseniai Kuzminkos kapinės buvo rekonstruotos ir atsirado galimybė velionius laidoti šeimos kapavietėse.

Bet žinia apie tai, kad A. Pugačiova nori būti palaidota Kuzminkos kapinėse, prieštarauja jau žinomam faktui, jog primadona rezervavo sau vietą brangiausiose pasaulyje kapinėse Jeruzalėje.

Tuomet informacijos autorius rėmėsi šaltiniais, kurie teigė, kad brangiausiame pasaulio nekropolyje – senovinėse žydų kapinėse Izraelyje, be A. Pugačiovos, vietą įsigijo ir dainininkas Josifas Kobzonas.

Pati A. Pugačiova kol kas nekomentuoja nė vieno pranešimo apie savo būsimą amžinojo poilsio vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.