Filmo „Vienas namuose” žvaigždę M. Culkiną sugniuždė išsiskyrimas su gražuole M. Kunis

„Aš nenorėjau suteikti jam skausmo”, – tikina aktorė Mila Kunis (29 m.), kurią pribloškė žinia apie buvusio sužadėtinio Macaulay Culkino (32 m.) dramą. Filmų „Vienas namuose”, „Turtuolis Ričis” žvaigždė neatsigauna po išsiskyrimo su mylimąja.

Macaulay Culkiną sugniuždė išsiskyrimas su mylimąja Mila Kunis.<br>AOP ir AP
Macaulay Culkiną sugniuždė išsiskyrimas su mylimąja Mila Kunis.<br>AOP ir AP
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Sep 14, 2012, 12:18 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:59 PM

Sustojusi prie spaudos kiosko Mila Kunis (29 m.) sustingo iš siaubo. Ant vieno žurnalų viršelio buvo parašyta: „Buvusiam Mila Kunis draugui gyventi liko pusė metų”.

Nepajėgdama patikėti tuo, ką perskaitė, moteris paėmė į rankas žurnalą. Po skambia antrašte buvo įdėta nuotrauka, patvirtinanti tikrai prastą būklę: žmogus, kurį Mila mylėjo aštuonerius metus, atrodo taip, lyg jo gyvybė vos vos rusentų.

Straipsnio autorius tvirtino, kad kažkada buvusio populiaraus aktoriaus, filmų „Vienas namuose”, „Turtuolis Ričis” žvaigždės M. Culkino gyvenimas nugarmėjo žemyn po to, kai jį pametė nuotaka, jauna aktorė M. Kunis.

Ir simpatingas vaikinas, skaudžiai išgyvendamas išsiskyrimą su ta, kuri ketino jam ištarti lemtingąjį žodį „taip”, pradėjo vartoti narkotikus ir netrukus atsidūrė heroino duobės dugne.

„Šito negali būti! Jis juk protingas, geras, išsilavinęs žmogus. Jo juk nepalaužė šlovė, užgriuvusi vos aštuonerių metų berniuką ir atėmusi iš jo vaikystę. Juk ir išsiskyrėme gražiuoju, be purvinų skandalų ir rietenų. Kas gi jam staiga atsitiko?” – nervingai kandžiodama lūpas svarstė Mila.

Juodu susipažino 2002-aisiais, kai 18-metė Mila dar tik nedrąsiai kopė pirmaisiais Holivudo laiptais, o trejais metais už ją vyresnis Macaulay jau turėjo populiariausio ir žinomiausio pasaulio vaiko vardą.

Beje, jo vaikystė tada buvo seniai pasibaigusi ir jis laukė vaidmenų, kurie padėtų pelnyti naują – rimto aktoriaus reputaciją.

Milos nuopelnų sąraše buvo keletas mažai reikšmingų antrojo plano vaidmenų ir vienintelis dėmesio nusipelnęs darbas televizijos seriale „Aštuntojo dešimtmečio šou”.

Jaunieji Mila ir Macaulay greitai pajuto, kad jų draugystė rimta ir ilgam. Atrodė, kad pirmoji meilė bus vienintelė.

M. Culkinui, kuriam moterų dėmesio netrūko, Mila buvo reikalinga kaip žmogus. Jo sudėtingas vidaus pasaulis priėmė merginą išskėstomis rankomis. Vieno tipo Holivudo žvaigždučių fone išskirtinės išvaizdos Mila jam atrodė tarsi egzotinis stebuklas.

Be to, ji kilusi iš Ukrainos žydų šeimos, dešimtajame dešimtmetyje emigravusios iš tuometės Sovietų Sąjungos, gerai kalbėjo rusiškai ir, nepaisant to, kad aštuonerius metus gyveno Los Andžele, skyrėsi nuo vietos merginų. Jos tikrasis vardas – Milena Kunis.

Milos tėvai persikėlė į Ameriką ieškodami geresnio gyvenimo. Kol šeima kūrėsi naujoje vietoje, merginai teko daug ką išgyventi. Pavyzdžiui, atvykusi į Jungtines Valstijas ir pirmąkart atėjusi į mokyklą ji nemokėjo nė žodžio angliškai. Vėliau savo tuometę savijautą apibūdino taip, lyg staiga vienu metu būtų apakusi ir apkurtusi.

Prisimindama savo tėvynę Mila visada apsipildavo ašaromis: „Mokydamasi mokykloje ne kartą mačiau antisemitinių užrašų, ant kėdės atkaltės ar suolo kiti vaikai galėjo nupiešti svastiką. Matydama visa tai, dar anuomet aiškiai supratau, jog savo šaliai, aš, žydė, turbūt nereikalinga.”

Macaulay, kuris jau nuo vaikystės maudėsi populiarumo, šlovės spinduliuose ir neturėjo finansinių problemų, tokio gyvenimo nepažinojo, tad draugės prisiminimai, kaip ir jos biografija, traukė tarsi magnetas.

Bėgo metai, įsimylėjėliai pamažėle brendo. Daug vilčių teikusio M. Culkino kino karjera netikėtai sulėtėjo: tai pakliūdavo neįdomūs vaidmenys, tai per kino bandymus nuo jo nusisukdavo sėkmė.

M. Kunis profesinė veikla klostėsi puikiai. Romantinė 2008 metų komedija „Velniop tą Sarą Maršal”, kurioje ji atliko Jasono Segelo herojaus mylimosios vaidmenį, užkėlė ant populiarumo bangų: Mila tapo viso pasaulio jaunimo dievaite.

Po dvejų metų į didžiuosius ekranus atkeliavęs režisieriaus Darreno Aronofsky trileris „Juodoji gulbė” privertė kino kritikus ir specialistus prabilti apie Milą kaip rimtą, didžiulį potencialą turinčią aktorę.

Balerinos, kuri varžėsi su Natalie Portman heroje, vaidmenį Mila atliko puikiai: buvo net nominuota Auksiniam gaubliui kaip geriausia antrojo plano aktorė.

Kuo labiau augo Milos populiarumas, tuo blogėjo santykiai su mylimuoju.

2011 metų sausio pradžioje pora pranešė apie išsiskyrimą.

M. Kunis bičiuliai kalbėjo, kad su Macaulay jai tapo tiesiog nuobodu. Kartu pora buvo aštuonerius metus ir, kaip visiems atrodė, jų partnerystė turėjo baigtis vestuvėmis.

M. Culkinas mylimajai padovanojo žiedą ir pasiūlė tapti jo žmona. Bet, Milos tikinimu, vedybos buvo ne tai, ko ji siekė.

Oficialūs buvusių įsimylėjėlių atstovai apsiribojo tradiciniais pranešimais, kad Mila ir Macaulay liko draugai. Atrodė, ši tema jau išsemta. Bet tik ne Macaulay – jis labai sunkiai ir skaudžiai išgyveno išsiskyrimą su mylimąja.

Ankstyva šlovė ir nuopolis

Kai šių metų pradžioje po žiniasklaidą pasklido šokiruojanti M. Culkino nuotrauka, pasklido gandai, kad jis serga vėžiu. Paparacai įamžino M. Culkiną pavargusį ir išsekusį, jis buvo panašus į suvargusį vyresnio amžiaus vyrą. Tuomet aktorius ir jo atstovai spaudai nieko nekomentavo.

Pastaruoju metu jis patenka į pirmuosius laikraščių puslapius dėl skandalingo fakto: po išsiskyrimo su aktore M. Kunis tapo priklausomas nuo narkotikų.

Vienas bulvarinis Amerikos leidinys pranešė, kad „Vienas namuose” žvaigždė reguliariai vartoja narkotikus, skausmą malšinančius vaistus, o savo namus Manhatane pavertė tikra landyne, kur vienas ar su draugais mėgaujasi kvaišalais.

M. Culkino atstovai paneigė žiniasklaidos pranešimus, kad aktorius per mėnesį narkotikams išleidžia 6 tūkstančius JAV dolerių, ir pridūrė, jog tokie teiginiai yra juokingai dirbtini ir įžeidžiami. Bet atrodo, kad nuslėpti nemalonią tiesą darosi vis sunkiau: M. Culkino išvaizda ir elgesys toli gražu neprimena sveiko žmogaus.

Plačiau apie tai žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.