Dainininkė Shakira ir futbolininkas G. Pique taps tėvais

„Grammy“ laureatė neužsiminė, kada kūdikis turi gimti.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 20, 2012, 10:31 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:33 PM

Tai bus pirmasis poros vaikas. Kalbos, kad dainininkė netrukus taps motina, Lotynų Amerikoje ūžia jau kelios savaitės.

„Kaip kai kas galbūt jau žinote, Gerard'as ir aš labai džiaugdamiesi laukiame savo pirmojo kūdikio atėjimo į šį pasaulį!“ - savo puslapyje „Facebook“ paskelbė Shakira. 

„Šiuo metu nusprendėme prioritetą suteikti šiam unikaliam mūsų gyvenimo momentui ir atidėti visą reklaminę veiklą, planuotą artimiausioms kelioms dienoms“, - pridūrė ji.

„Grammy“ laureatė neužsiminė, kada kūdikis turi gimti.

„Whenever, Wherever“ ir „Hips Don't Lie“ atlikėja sakė, kad nedalyvaus penktadienį ir šeštadienį Las Vegase įvyksiančiame muzikos festivalyje „iHeartRadio“.

„Tačiau esu tikra, kad šis savaitgalis Las Vegase bus įspūdingas, ir aš atidžiai stebėsiu visa, kas ten vyks!“ - patikino ji.

„Norėčiau padėkoti „Clear Channel“ ir savo gerbėjams už jų nuolatinę meilę ir supratimą. Didelis bučkis! Labai greitai pasimatysime!“ - pridūrė ji.

Tai bus pirmasis vaikas ir 35 metų Shakirai, ir 25 metų G. Pique, kurie savo santykius patvirtino 2011 metų kovą.

G. Pique iš „FC Barcelona“ dvi ar tris savaites žaisti negalės, nes susižeidė kairę koją per rungtynes su Maskvos „Spartak“, kurias jo komanda laimėjo rezultatu 3:2, anksčiau paskelbė klubas.

Jo puslapyje „Twitter“ buvo žinduko atvaizdas ir nuoroda į Shakiros pranešimą.

Dainininkės tėvas Williamas Mebarakas, norėdamas nutildyti gandus apie dukters nėštumą, birželio mėnesį pats kategoriškai neigė šias „absoliučiai klaidingas“ kalbas.

Tuo tarpu televizija NBC antradienį paskelbė, kad Shakira laikinai pakeis popmuzikos dainininkę Christiną Aguilerą realybės šou „The Voice“ ketvirtojo sezono teisėjos vietoje ir padirbės su ritmenbliuzo atlikėju Usheriu, kuris pavaduos Cee Lo Greeną.

Pranešimai apie nėštumą pasirodė tokiu metu, kai buvęs Shakiros vaikinas ir agentas, argentinietis Antonio de la Rua kelia jai ieškinį dėl kontraktų, kurie buvo nesibaigę jų išsiskyrimo metu 2010-aisiais.

Kolumbijos žiniasklaida praneša, kad A.de la Rua, buvusio prezidento sūnus, siekia prisiteisti iš jos 250 mln. dolerių ir nekilnojamąjį turtą, kuriuo jie dalijosi per 11 metų trukusius savo santykius.

Shakira taip pat garsėja humanitarine veikla. Būdama vos 18-os, ši mergina iš pramoninio uostamiesčio Barankiljos įsteigė fondą „Pies Descalzos“, kuris padeda Kolumbijos vaikams, kenčiantiems skurdą ar perkeltų asmenų dalią.

Ji taip pat turi JAV įkūrusį fondą „Barefoot“, kuris visame pasaulyje stengiasi užtikrinti bendrąjį lavinimą vaikams iš nepasiturinčių šeimų, be to, bendradarbiauja su Jungtinių Tautų (JT) vaikų fondu UNICEF ir judėjimu „Global Campaign for Education“.

Shakira, kuri dalį laiko gyvena Majamyje, o kitą dalį - Ispanijoje, buvo paskirta į Baracko Obamos įsteigtą Prezidento patariamąją komisiją dėl pažangos moksle ispanakalbiams, kurios tikslas yra plėsti ispanakalbių galimybes įgyti aukštos kokybės išsilavinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.