Sutramdyto padūkėlio princo Harry istorija

Princui Harry (28 m.) likimas lėmė gyventi savo brolio Williamo (30 m.) šešėlyje. Bet su tuo jaunėlis, regis, nesusitaikė. Harry vis dažniau užtemdo vyresnįjį brolį.

Princas Harry penkerius metus susitikinėjo su Chelsy Davy.<br>"Reuters"
Princas Harry penkerius metus susitikinėjo su Chelsy Davy.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Sep 21, 2012, 1:38 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:01 PM

Tik ne pavyzdingu elgesiu, o savo šėlionėmis, kurios jau ne kartą sukėlė rūpesčių karališkiesiems rūmams.

Princo Charleso jaunesniajam sūnui Harry buvo vos 12 metų, kai tragiškai žuvo jo motina. Tada visa Didžioji Britanija verkė matydama, kaip paskui Velso princesės Dianos karstą, ant kurio gulėjo mažas baltų gėlių vainikas su užrašu „Mamytei”, ėjo simpatiškas rudaplaukis berniukas.

Dabar princui Harry – 28 metai ir jis neatpažįstamai pasikeitęs: gražiai nuaugęs dailus vaikinas, iš motinos paveldėjęs žavingą šypseną.

Kai neseniai Adomo kostiumu vilkinčio princo Harry nuotraukos pasirodė internete, pakako valandos, kad jos taptų labiausiai žiūrimomis tolimiausiuose pasaulio kampeliuose.

Nuo JAV iki Indijos internautai daugybę kartų spragsėjo pele, norėdami dar kartą pažvelgti į mėgėjiškas nuotraukas, kuriose princas įamžintas nuogas per vakarėlį prabangaus viešbučio „MGM Grand” apartamentuose Las Vegase.

Skandalingose nuotraukose matyti, kaip karališkosios šeimos narys, kuris yra trečias eilėje į Jungtinės Karalystės sostą, stovi rankomis pridengęs savo „brangenybę”. Už jo slepiasi dailiosios lyties atstovė. Kitoje pikantiškoje nuotraukoje princas Harry visiškai nuogas laiko apglėbęs šviesiaplaukę Ievos kostiumu prie biliardo stalo.

„Yra kai kas rimtesnio nei biliardas nusirenginėjant”, – tokią žinutę paskleidė garsenybių gyvenimo paskalas narpliojantis tinklaraštininkas Normas Clarkas, pažadėjęs dar sensacingesnės informacijos apie Harry.

Paviešinus princo linksmybes jo apartamentuose Las Vegase išties pasirodė dar viena jam garbės nedaranti ir britų karališkajai šeimai daug nervų kainavusi nuotrauka.

Nuotraukoje matyti, kaip vaikinas, mūvintis tokiais pat maudymosi šortais kaip Harry Las Vegase, nusigėręs iki sąmonės netekimo guli ant smėlio. Šią nuotrauką padarė žinomas britų verslininkas Richardas Bransonas nuosavame kurorte Mergelių Salose.

Kas tai? Kvailos jaunuolio išdaigos, kurių gali prikrėsti bet kas?

Dauguma britų taip nemano. Jų nuomone, princas Harry, karališkosios šeimos narys, turi būti pavyzdingo elgesio. O jo siautulingos linksmybės Las Vegase ir vėl užtraukė gėdą karališkiesiems rūmams.

Skandalingosios nuotraukos pasirodė labai netinkamu laiku: 2012-ieji – svarbūs metai karališkiesiems rūmams.

Birželio mėnesį princo Harry močiutė Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II šventė savo deimantinį žengimo į sostą jubiliejų. Po to Londone vyko vasaros olimpinės ir parolimpinės žaidynės. Rugpjūčio 31-ąją buvo minimos jo motinos Velso princesės Dianos 15-osios mirties metinės.

Dėl to daug mėnesių Kembridžo kunigaikštienė Catherine ir jos vyras princas Williamas kaip įmanydami dailino karališkosios šeimos įvaizdį.

Jie lankė labdaros renginius, stengėsi viešumoje nepadaryti nė klaidelės. Ir štai dabar visas jų pastangas nubraukė apnuogintas princo Harry užpakalis.

Bet princo linksmybėms, bent jau kuriam laikui, atėjo galas: jis sugrįžo į Afganistaną tarnauti karinio sraigtasparnio pilotu. Praėjo ketveri metai nuo jo ankstesnės tarnybos, kuri buvo nutraukta baiminantis dėl princo saugumo.

Padūkėlis princas keturis mėnesius tarnaus Bastiono stovykloje neramioje Helmando provincijoje Afganistano pietuose.

„Princas Harry, karinėje tarnyboje žinomas kapitono Waleso vardu, jau atvyko į Helmando provinciją pradėti tarnybos kaip sraigtasparnio „Apache” pilotas”, – praėjusią savaitę paskelbė Didžiosios Britanijos gynybos ministerija.

Ten pat nurodoma, kokius veiksmus atliks princas Harry, ir teigiama, kad jaunesnysis princo Williamo brolis pats panoro sugrįžti į Afganistaną ir tarnauti savo šaliai. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos teigimu, antrasis princo Harry tarnybos etapas buvo ilgai planuojamas, kruopščiai įvertinta grėsmė jam ir esantiems greta jo.

Didžiosios Britanijos žiniasklaida vis dar ūžia dėl princo vakarėlio Las Vegase, o kompanijos „Vivid Entertainment” įkūrėjas Steve’as Hirschas pakvietė jį vaidinti juostoje „Vargas dėl Hario”.

„Norime jus patikinti, kad sekso scenos bus gerai parengtos, karūnos brangakmeniai nebus sumenkinti”, – rašė princui S.Hirschas.

Beje, žurnalo „Playgirl” vadovai taip pat paprašė Harry, kad jis Adomo kostiumu papuoštų žurnalo viršelį.

Regis, Amerikoje atostogavęs jaunesnysis princo Charleso sūnus manė, kad tai, kas atsitinka Las Vegase, ir lieka Las Vegase. Bet nutiko priešingai. Po šių princo linksmybių į dienos šviesą vėl ištrauktos ankstesnės jo nuodėmės, o apžvalgininkai apibendrino: skandalai dėl Harry elgesio Didžiojoje Britanijoje jau tapo įprasti.

2002 metais britų spauda pranešė, kad 17-metis Harry buvo nutvertas rūkantis marihuaną ir maukiantis alkoholį. Įpykęs jo tėvas princas Charlesas nusiuntė nenaudėlį į Londono reabilitacijos kliniką, kad jis savo akimis pamatytų nuo liguisto potraukio į alkoholį ir kvaišalus kenčiančius ligonius.

Po metų princo Charleso atstovas spaudai buvo priverstas paneigti pranešimus, kad tada 18-metis Harry piktnaudžiavo alkoholiu per vizitą Argentinoje.

2004-aisiais jaunesnysis princo Charleso sūnus prastais pažymiais baigė prestižinį Itono koledžą. Ir vėl įsižiebė skandalas, kai jo mokytoja Sarah Forsyth prisipažino, kad būtent ji parašė keletą princo kursinių darbų. Tais pačiais metais Harry įsivėlė į muštynes su fotografais prie vieno populiariausių Londono naktinių klubų „Pangea”.

2005-aisiais princas Harry atėjo į vakarėlį apsirengęs fašistine uniforma ir ant rankos užsirišęs raištį su svastika.

Po metų karinio oro uosto laukiamojoje salėje, kur nuobodžiaujantis Harry ir jo bendramoksliai laukė skrydžio į Kiprą, princas nufilmavo vos kelias minutes trunkantį filmą, kuriame sugebėjo net keturis kartus peržengti ribą.

Šmaikštauti nusiteikęs princas nukreipė objektyvą į kolegą pakistanietį ir pakomentavo: „A, čia mūsų mažasis draugužis – „pakis” Ahmedas.” Kiek vėliau, pasukęs mobilųjį telefoną į kitą kadetą, mestelėjo dar vieną perliuką: „Vaikine, atrodai kaip užknistas „skudurgalvis”.”

Būsimų karininkų akivaizdoje Harry pasišaipė net iš savo močiutės – Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II. Pamėgdžiodamas nuobodų pokalbį su monarche, kuri yra oficiali Jungtinės Karalystės ginkluotųjų pajėgų vadovė, jos anūkas sakė į ragelį: „Bobulyte, neturiu dabar laiko. Perduok savo šuneliams korgiams, kad juos myliu.”

Šie princo Harry vaizdo žaidimai sukėlė tikrą audrą. Mat jo vartojami žodžiai – „paki” ir „raghead” („pakis” ir „skudurgalvis”) sukėlė Didžiojoje Britanijoje sprogusios bombos įspūdį. Mat „pakiais” britų rasistai vadina ne tik jų šalyje gyvenančius išeivius iš Pakistano, bet ir tamsesnės spalvos azijiečius, o „skudurgalviais” – galvos apdangalus nešiojančius arabus ir indus.

2007 metais princas leidosi į tikrą girtavimo safarį Namibijoje: traukė degtinę pro nosį. Anuomet liguistų potraukių terapijos specialistai jį įspėjo: „Toks būdas gali sukelti alerginę reakciją, kuri baigiasi mirtimi.”

Tais pačiais metais iki žemės graibymo prisigėręs princas griuvo veidu į purvą šalia Londono naktinio klubo „Boujis”, pateikdamas gerų vaizdų jo tykantiems fotografams.

Britų žiniasklaida spėlioja, kas galėtų su-tramdyti nežaboto elgesio princą Harry? Gal moteris?

Princas Harry penkerius metus susitikinėjo su metais už jį jaunesne Chelsy Davy.

Zimbabvėje gimusi šviesiaplaukė draugams sakė, kad nebegalėjo ištverti Harry gyvenimo būdo, jo elgesio. Merginos bičiulių teigimu, jai atrodo, kad Harry niekada netaps suaugusiu žmogumi, ir ji nenorinti bendrauti su vaikiškai mąstančiu vyruku.

Netrukus padūkėlio princo simpatijų objektu tapo dešimčia metų už jį vyresnė garsi australų aktorė ir atlikėja Natalie Imbruglia.

Praėjusiais metais, atšokęs vyresniojo brolio Williamo vestuves, jaunėlis Harry taip pat galėjo pasigirti savo gyvenimo permainomis.

Jis buvo pradėjęs susitikinėti su žavia šviesia- plauke, apatinio trikotažo modeliu Florence Brudenell-Bruce. Kilmingų protėvių turinčio tėvo duktė 2006–2008 metais buvo „Formulės 1” lenktynininko brito Jensono Buttono mergina ir lydėdavo jį į varžybas po visą pasaulį.

Karalienė Elizabeth II nesižavėjo naująja anūko drauge. Nors gražuolė ir kilusi iš geros, aristokratiško kraujo turinčios šeimos, monarchei nepatiko, kad Florence mielai pozuoja prieš kameras vilkėdama vien apatinius drabužius.

Šį pavasarį žiniasklaidoje pasirodė informacija apie princo Harry meilės romaną su popmuzikos žvaigždute Mollie King (24 m.). Porelė buvo pastebėta įvairiuose renginiuose.

Bet britų spauda teigia, kad princas Harry vis dar nori susitaikyti su Ch.Davy. Bet ar gražuolė iš Zimbabvės vėl suteiks jam galimybę po šėlionų Las Vegase? Pagyvensim – pamatysim.

Buvo auklėjamas griežtai

● Williamas ir Harry (nuotr. kairėje) buvo auklėjami visiškai vienodai ir gana griežtai. Jų motina velionė Velso princesė Diana visada reikalavo, kad abiem vaikams būtų rodomas vienodas dėmesys. Todėl viską, ką gaudavo Williamas, turėjo ir Harry.

● Diana siekė, kad Williamas ir Harry būtų ne tik broliai, bet ir geri draugai. Ir tai jai pavyko: abu puikiai sutaria.

● Velionė Velso princesė Diana pirmoji pastebėjo, kad mokslams gabus tik Williamas. Tai patvirtino Harry mokymasis Itone. Jam teko net pakartoti metų kursą, kad nebūtų pašalintas.

● Dėl vaikų princas Charlesas ir Diana ilgai apsimetinėjo, kad jų santykiai puikūs. Bet Williamo ir Harry toks tėvų elgesys neapsaugojo: iš draugų apie juos išgirsdavo įvairiausių istorijų. Kai tėvai pranešė sūnums apie skyrybas, jiems tai buvo didžiulis smūgis.

● Abu broliai mėgsta sportą. Harry polą ir regbį žaidžia geriau, abu mėgsta skrieti slidėmis Alpėse.

● Nuo mažų dienų Harry kambario sienos buvo nukabinėtos tankų ir naikintuvų nuotraukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.