40-metė „Spice Girls” narė G. Halliwell išsiilgo romantiškų santykių

„Esu laiminga. Turiu puikią šeimą: fantastišką mamą ir nuostabią dukterį”, – džiaugėsi rugpjūtį 40-metį atšventusi buvusi „Spice Girls” narė Geri Halliwell. Per Londono olimpiadą su iširusios grupės kolegėmis vėl koncertavusi dainininkė sukėlė apkalbų bangą – ar Geri vis dar viena? Ką ji vadina šeima? O gal jos gyvenime atsirado nauja meilė?

„Esu laiminga. Turiu puikią šeimą: fantastišką mamą ir nuostabią dukterį”, – džiaugėsi rugpjūtį 40-metį atšventusi buvusi „Spice Girls” narė Geri Halliwell.<br>AOP
„Esu laiminga. Turiu puikią šeimą: fantastišką mamą ir nuostabią dukterį”, – džiaugėsi rugpjūtį 40-metį atšventusi buvusi „Spice Girls” narė Geri Halliwell.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

„Gyvenimo būdas"

2012-09-23 23:32, atnaujinta 2018-03-16 15:15

Paparacai Londone Geri užtiko jos buvusio draugo aristokrato Henri Beckwitho (32 m.) draugijoje, nors su juo ji išsiskyrė prieš metus. Kartu buvo ir šešiametė dainininkės duktė Bluebell Madonna.

Iškart pasklido gandai apie atgijusius poros santykius. Atsirado net mačiusių, kaip Geri esą renkasi vestuvinę suknelę. Bet tokias kalbas garsenybė tuoj paneigė: „Mes su Henri – tik draugai. Tai normalu, juk dvejus metus buvome kartu.”

Per Londono vasaros olimpiadą 40-metį atšventusi atlikėja dėkojo likimui už visas jo suteiktas dovanas, tačiau kalbėdama apie meilę neslėpė: „Prisipažinsiu, kad mano meilės reikalai prasidėjo vėlai – iki 30 metų mane domino tik popmuzika ir karjera.

Man patiktų, jeigu kas nors būtų šalia, bet normalius santykius gali kurti tik tuomet, kai viduje tvyro harmonija.”

2005 metais Geri neilgai susitikinėjo su Holivudo scenaristu Sacha Gervasi (45 m.). Nuo jo susilaukė dukters Bluebell Madonnos.

Po to kurį laiką britė draugavo su rusų milijonieriumi Jevgenijumi Lebedevu (32 m.). Bet ir ši draugystė nesuteikė moteriai laimės.

Na, o kokia yra vyriškio, kuris neseniai įamžintas išeinantis iš G. Halliwell namų, mįslė?

Tai – britų komikas Russellas Brandas (37 m.) „Tai kol kas nieko rimta”, – išsisukinėja Geri.

Bet viename interviu komikas prisipažino: „Įsimylėjau Geri – dabar viskas pasaulyje sustojo į savo vietas.”

Kada viskas į savo vietas sustos G. Halliwell gyvenime? Praėjus kelioms dienoms po Londono vasaros olimpinių žaidynių uždarymo ji išvyko atostogauti į Pietų Prancūziją. Tik su dukrele Bluebell Madonna.

Sen Tropezą Geri pamėgo nuo 1998-ųjų, kai pasitraukė iš „Spice Girls” ir pailsėti išvyko prie šiltos jūros. Ar nenuobodu simpatiškai šviesiaplaukei bangose pliuškentis tik su dukrele?

Nors Geri – 40 metų, ji atrodo puikiai. Liekna, švytinti veido oda – lyg 20-metės.

„Daugelis moterų mėgsta pasijauninti. Bet aš stengiuosi atrasti pavyzdžių moterų, kurios garbingai žvelgia į faktą, kad tampa vyresnės”, – taip G. Halliwell atsako į komplimentus dėl puikios išvaizdos.

Kaip jai pavyksta išsaugoti tokias lieknas kūno linijas?

„Žinoma, sportuoju, – dažniausiai ant bėgimo takelio. Olimpiados uždarymo ceremonijai ruošiausi kasdien po pusę valandos, dar mankštinau ir rankas, kad deramai atrodyčiau vilkėdama trumputę suknelę”, – neslėpė buvusi „Spice Girls” narė.

Geri kol kas nesikreipia į plastinių operacijų specialistus. Svarbiausia – riboti cukrų.

„Saldumynai – mano silpnybė, tad stengiuosi jų atsisakyti. Cukrus – nereikalingos kalorijos ir nereikalingas amžius”, – šelmiškai šypsosi Geri.

Metams bėgant ji giriasi tapusi išmintingesnė, nors vis dar ieško atsakymų į jai ramybės neduodančius klausimus.

O kaip dėl „Spice Girls?”

Geri reikšmingai nusišypso: „Kai palikau grupę, pareiškiau, kad tai visiems laikams. Bet grįžau dėl koncertų turo 2007–2008 metais. Gyvenimas išmokė mane banalios tiesos: niekada nesakyk „niekada”.”

Tuo labiau kad su buvusiomis „Spice Girls” kolegėmis sudainavusi daugiamilijoninei auditorijai per Londono vasaros olimpinių žaidynių uždarymą Geri pasijuto, lyg būtų išsipildžiusios didžiausios jos svajonės.

„Labai didžiavausi, kad dalyvauju tokioje ceremonijoje, kad aš – britė. Ir, žinoma, džiaugiausi susitikusi su merginomis, – sakė G.Halliwell. – Mes pajutome, kad kaip ir anksčiau mus vienija draugystė, – nesvarbu kur atsidurtume ir ko būta praeityje.”

Gal todėl G. Halliwell neprieštaravo, kai 6-erių Bluebell Madonna atsisakė lankyti baleto pamokas ir pradėjo mokytis groti smuiku ir mušamaisiais.

Trumpai tariant, užsiima tuo, kas kažkada Geri dėl pinigų stygiaus buvo neprieinama.

Dainininkė dėkinga šviesaus atminimo tėvui, kad jis ją visada palaikė, dar vaikystėje vežiojo po įvairius konkursus ir norėjo, kad duktė taptų žvaigžde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.