„Emmy“ apdovanojimuose – apnuogintas S. Vergaros užpakaliukas

Sekmadienį Los Andžele vykusiuose „Emmy“ apdovanojimuose bene didžiausiu apkabos objektu tapo įspūdinga aktorės Sofios Vergaros suknelė, o tiksliau – juokingai graudus incidentas.

Suplyšęs aktorės S. Vergaros suknelės užtrauktukas apnuogino jos sėdmenis.<br>"Reuters" ir AOP
Suplyšęs aktorės S. Vergaros suknelės užtrauktukas apnuogino jos sėdmenis.<br>"Reuters" ir AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 7:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:51 PM

Į vieną didžiausių metuose renginių atvykusi aktorė pasipuošė gundančia, nugarą išryškinančia, žalsvai melsva dizainerio Zuhairo Murado sukurta suknele. Dailios moters kūno linijos traukė tiek susižavėjusių vyrų, tiek pavydžių moterų žvilgsnius. Tačiau likus vos 20 minučių iki išėjimo į sceną, aktorė pakliuvo į itin nesmagią situaciją – sugedo nugaros apačioje įsiūtas užtrauktukas. Jam suplyšus pasimatė ne tik aktorės apatiniai, bet ir apnuogintas užpakaliukas.

Laimei, į šį nesklandumą buvo sureaguota operatyviai ir S. Vergarai neteko ieškotis kitų drabužių, o skubiai sutvarkytą suknelę ji dėvėjo ir po oficialios apdovanojimų dalies.

S. Vergara socialiniame tinkle „Twitter“ patalpino suplyšusios suknelės nuotrauką taip tarsi parodydama, kad kartais nebijo pati iš savęs pasijuokti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.