R. Witherspoon susilaukė trečio vaiko

„Oskaro“ laureatė Reese Witherspoon pagimdė savo trečiąjį vaiką, kuris yra pirmoji jos ir naujojo vyro Jimo Totho atžala, ketvirtadienį paskelbė jos atstovė.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 28, 2012, 1:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:21 PM

Mažajam poros sūneliui buvo duotas Tennessee'o Jameso vardas, susijęs su 36 metų aktorei brangia vieta - jaunystėje ji gyveno Tenesyje.

R. Witherspoon, kuri „Oskarą“ 2006 metais gavo už vaidmenį filme „Ties jausmų riba“, dar turi 13 metų dukterį Avą ir aštuonerių metų sūnų Deaconą iš ankstesnės santuokos su Ryanu Phillippe'u. Su juo ji išsiskyrė 2008 metais.

J.Tothas yra agentas garsioje pramogų verslo ir sporto agentūroje „Creative Artists Agency“.

„Reese Witherspoon ir jos vyras Jimas Tothas šiandien savo šeimoje sutiko į šį pasaulį atėjusį Tennessee'į Jamesą, - sakoma aktorės atstovės Meredith O'Sullivan Wasson pareiškime. - Ir mama, ir kūdikis yra sveiki, visa šeima nepaprastai džiaugiasi“.

„Užsispyrusios blondinės“ žvaigždė ir J. Tothas susituokė pernai kovą jos rančoje Ohajuje Kalifornijoje, o tarp svečių buvo Renee Zellweger, Salma Hayek, Seanas Pennas, Scarlett Johansson, Tobey Maguire'as ir Robertas Downey jaunesnysis.

Be geriausios aktorės „Oskaro“, vaidmuo 2005-ųjų filme apie kantri muzikos legendą Johnny Cashą „Ties jausmų riba“ R. Witherspoon taip pat pelnė tos pačios kategorijos „Auksinį gaublį“ ir BAFTA apdovanojimą.

Aktorė taip pat buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“ už 1999-ųjų „Išsišokėlę“ ir 2001-ųjų „Užsispyrusią blondinę“.

Pernai rugsėjį R. Witherspoon buvo nesunkiai sužeista, kai ją bėgiojančią kliudė automobilis. Anksčiau šiais metais jos motina padavė jos tėvą į teismą dėl kaltinimų dvipatyste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.