Ch. Brownas dėl Rihannos išsiskyrė su savo mergina

Ritmenbliuzo žvaigždė Chrisas Brownas išsiskyrė su mergina Karrueche Tran, kad galėtų toliau kurti santykius su buvusia drauge Rihanna.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 5, 2012, 4:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:05 AM

„Kiss Kiss“ atlikėjo santykiai su Rihanna nutrūko prieš trejus metus, po to, kai jis ją per ginčą 2009-ųjų „Grammy“ įteikimo išvakarėse sumušė.

Jis buvo apkaltintas užpuolimu, jam buvo paskirtas bandomasis laikotarpis ir nurodyta laikytis atokiai nuo buvusiosios. Dainininkas bandė gyventi toliau, pradėjo susitikinėti su manekene K. Tran.

Tačiau Ch. Brownas ir „Umbrella“ atlikėja prieš kurį laiką atnaujino draugystę, be to, pernai buvo panaikintas teismo draudimas dainininkui artintis prie Rihannos, ir buvę mylimieji jau spėjo dukart drauge padirbėti studijoje.

Šią savaitę jie abu buvo Niujorke, juos tris kartus pastebėjo drauge, tad kilo gandų apie galimą romano atsinaujinimą.

Kol kas aiškiausias to ženklas pasirodė trečiadienį vakare, kai pora buvo nufotografuota Jay-Z koncerto Brukline VIP zonoje.

O dabar dar paaiškėjo, kad Ch. Brownas nutraukė savo santykius su K. Tran ir priežastimi nurodė Rihanną.

Pareiškime HollywoodLife.com jis rašo: „Nusprendžiau būti vienas ir didžiausią dėmesį skirti karjerai. Labai myliu Karrueche, bet nenoriu matyti, kaip ją skaudina mano draugystė su Rihanna. Verčiau būsiu vienas, kad abu mes galėtume būti laimingi kiekvienas savo gyvenime“.

K. Tran apie galimą išsiskyrimą užsiminė trečiadienį vakare, paslaptinga žinute „Twitter“: „Iki, mažuli“.

Rihanna ir Ch. Brownas pastaraisiais mėnesiais demonstravo savo draugystę, kartu linksminosi per atostogas Prancūzijoje, o rugsėjį trumpu bučiniu pasisveikino per MTV vaizdo muzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją.

Negana to, Rihanna rugpjūčio mėnesį interviu Oprah Winfrey pavadino Ch. Browną „savo gyvenimo meile“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.