Lady Gagos gerbėjų „Twitter“ skaičius viršijo 30 milijonų

Popmuzikos deivė Lady Gaga pasiekė socialinių tinklų rekordą - ji tapo pirmuoju žmogumi, turinčiu daugiau kaip 30 mln. sekėjų „Twitter“.

Lady Gagos gerbėjų „Twitter“ skaičius viršijo 30 milijonų.<br>M. Kulbis
Lady Gagos gerbėjų „Twitter“ skaičius viršijo 30 milijonų.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-05 13:44, atnaujinta 2018-03-16 08:12

Ketvirtadienį popiet ji turėjo 30 030 949 sekėjus, o per dieną jų padaugėja 30-čia tūkst., praneša tinklalapis starcount.com, kuris stebi tai, kaip įžymybės naudojasi socialine žiniasklaida.

26 metų atlikėja, kurios tikrasis vardas yra Stefani Joanne Angelina Germanotta, anksčiau šią savaitę taip pat kirto 4 mln. ribą Google+ ir yra antroje po Britney Spears vietoje šioje paieškos gigantės socialinės žiniasklaidos platformoje.

„Sudarydama sąlygas socialinėje žiniasklaidoje ir kitoms žvaigždėms, Lady Gaga dažnai bendrauja su savo gerbėjais ir net įsteigė savo pačios socialinį tinklą „monstriukams“ su tūkstančiais nuolatinių vartotojų“, - pakomentavo starcount.com.

„Tačiau būtent „Twitter“ suteikė jai tą neįtikimą populiarumą socialiniuose tinkluose, kurį ji šiuo metu turi“, - priduriama tinklalapyje, kuriame pažymima, kad jos užkariavimas „Twitter“ prasidėjo prieš dvejus metus, kai ji aplenkė Ashtoną Kutcherį, Baracką Obamą ir B. Spears.

„Nuo to laiko jos dominavimas šiame tinkle buvo neprilygstamas - ji buvo pirmasis žmogus, pasiekęs 10 mln. ir 20 mln. sekėjų ribą, o dabar šią tendenciją išlaiko su 30-čia milijonų“, - rašoma toliau.

Antroje vietoje po Lady Gagos yra paauglių popmuzikos sensacija Justinas Bieberis, „Twitter“ turintis 28,5 mln. sekėjų. Katy Perry jų turi 27,2 milijono. Rihanna aplenkė Lady Gagą „YouTube“ ir „Facebook“, bet „Twitter“ turi „tik“ 26 mln. sekėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.