Ką dabar veikia legendinės grupės „Spice Girls“ narės?

Anksčiau dėl šių penkių žavių merginų alpo gerbėjai, jų muzikos albumai buvo graibstomi, jos susižerdavo didžiulius honorarus. Garsiausia pramogų istorijoje moterų popmuzikos grupė iširo 2001-aisiais, kai buvo savo populiarumo viršūnėje, ir po to susitiko scenoje vienintelį kartą – per Londono olimpines žaidynes. Per vienuolika metų jų gyvenimas labai pasikeitė.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Oct 9, 2012, 4:57 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:57 AM

Katės žingsniu – į Brodvėjų

Melanie Janine Brown (37 m.) – Melanie B.

Vyrai: pirmuoju gražuolės sutuoktiniu tapo šokėjas Jimmy Gulzaras, bet šeiminis gyvenimas nesusiklostė.

2000-ųjų viduryje Melanie užmezgė meilės romaną su Holivudo žvaigžde Eddie Murphy. Atlikėja pagimdė jam dukterį, bet aktorius ilgai nepripažino tėvystės. Po skandalingo išsiskyrimo su E.Murphy buvusi „Spice Girls” jau penkerius metus gyvena laimingoje santuokoje su kino prodiuseriu Stephenu Belafonte.

Vaikai: tamsiaodė atlikėja turi tris dukteris: 13-metę Phoenix Chi Gulzar, 5-erių Angel Murphy ir vienų metų Madison Belafonte – po vieną nuo visų trijų vyrų.

Karjera: „Spice Girls” muzikos grupėje Melanie B turėjo geriausią balsą, bet jos solinė karjera nepavyko. 2000-ųjų viduryje atlikėja išleido net du albumus, kurie nepatiko nei muzikos kritikams, nei jos gerbėjams.

Ką veikia dabar: vienas ryškiausių ir sėkmingiausių Melanie darbų – vaidmuo Brodvėjaus pjesėje „Vaginos monologai” („Vagina Monologues”). Be to, atlikėja išleido bestseleriu tapusią savo autobiografiją ir sukūrė drabužių liniją, kuri išsiskiria jos pačios taip mėgstamais leopardo kailio raštais.

Grožio receptas: Melanie keliauja pėsčiomis ir per dieną padaro apie 600 pritūpimų, valandą ar dvi praleidžia ant bėgimo takelio.

Geri darbai, šokiai ir radijas

Emma Lee Bunton (36 m.) – „Baby Space”.

Vyrai: simpatiškiausią „Spice Girls” narę Emmą Bunton nuo 1999-ųjų sieja romantiški santykiai su muzikantu Jade’u Jonesu. Įdomu tai, kad pora ir susilaukusi dviejų vaikų neįteisino savo santykių. Jie teigia, kad antspaudas pase – ne svarbiausia.

Vaikai: E.Bunton – dviejų nuostabių sūnų motina. Kad galėtų jų susilaukti, buvusi „Baby Space”, turėjusi rimtų sveikatos problemų, turėjo įdėti nemažai pastangų. Jai teko atlikti kursą procedūrų, kad galėtų pastoti, tad net vieno vaikų gimimas jau buvo laikomas stebuklu.

Vyresniajam Emmos sūnui Beau dabar 5 metai, o Tate’ui, gimusiam praėjusiais metais, – metai ir trys mėnesiai.

Karjera: solinė „Baby Space” karjera iš pradžių klostėsi sėkmingai: jos dainos „Maybe”, „What I Am” ir „What Took You So Long” pateko į populiariausiųjų sąrašus. Bet apskritai visi trys jos savarankiškai išleisti albumai milžiniško pasisekimo neturėjo.

Ką veikia dabar: iširus „Spice Girls” užsiėmė labdaros projektais, buvo įvairių ceremonijų vedėja ir rinko pinigus aukoms.

2000-ųjų viduryje Emma dalyvavo populiariame šou „Šokiai su žvaigždėmis” ir sugebėjo pasiekti finalą, o tai taip pat prisidėjo prie jos populiarumo.

Dabar angeliškas E.Bunton balsas skamba britų radijo stoties „Heart” bangomis. Čia nuo 2009-ųjų žavi šviesiaplaukė dirba kaip didžėja ir turi savo šou.

Grožio receptas: Emmai liekną figūrą padeda išlaikyti treniruotės tris kartus per savaitę. Ji labai mėgsta bėgioti ant takelio.

Keturi vaikai ir podiumas

Victoria Caroline Beckham (mergautinė pavardė – Adams, 38 m.) – „Posh Spice”.

Vyrai: 1998-aisiais ištekėjusi už garsaus futbolininko ir sekso simbolio Davido Beckhamo tapo pavyzdinga žmona ir daugiavaike motina. Pagimdžiusi keturis vaikus ji ne tik neprarado geros figūros, bet dar ir tapo stiliaus dievaite ir sutuoktinio pasididžiavimu.

Vaikai: Victoria labai norėjo mergaitės, bet vis gimdavo berniukai. Brooklynui dabar 13, Romeo – 10, Cruzui – 7-eri, o prieš metus pagaliau gimė ilgai laukta duktė Harper Seven. Ji iš karto tapo žaviausia mažyle tarp madingai besirengiančių Holivudo garsenybių vaikų, iš šios pozicijos išstūmusi Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukrelę Suri.

Karjera: iširus „Spice Girls” mėgino pradėti solinę karjerą, bet ji nebuvo labai sėkminga. Nors dešimt Victorios singlų pateko į populiariausių Didžiojoje Britanijoje dainų sąrašus, jai greitai tapo aišku, jog grupės „Spice Girls” sėkmės nepavyks pakartoti.

Victoria liovėsi dainuoti ir pasvarsčiusi pasuko į tą sritį, kurią išmanė geriausiai, – madą.

Ką veikia dabar: Victoria – drabužių dizainerė, turinti savo prekės ženklą dVb („David and Victoria Beckham”), dviejų knygų – autobiografijos ir mados gido – bendraautorė. Buvusi „Posh Spice” laikoma viena stilingiausių šiuolaikinių moterų.

Grožio receptas: įspūdingų V.Beckham kūno linijų paslaptis – švieži vaisiai ir kokosų pienas.

Trečia po Paulo McCartney

Melanie Jayne Chisholm (38 m.) – „Sporty Spice”.

Vyrai: Melanie, nuo 2002-ųjų buvusi laiminga su savo mylimuoju nekilnojamojo turto supirkėju Thomu Starru, visai neseniai su juo išsiskyrė. Smulkmenų atlikėja neįvardijo, tik tradiciškai užsiminė apie „nesuderinamus nesutarimus”.

Vaikai: M.Chisholm ir dabar jau buvęs sutuoktinis Th.Starras turi 3,5 metų dukterį Scarlett.

Karjera: dar vienas sėkmingas, vaizdžiai sakant, „pavienio plaukiojimo” pavyzdys. 11 jos singlų atsidūrė populiariausių Didžiojoje Britanijoje dainų sąrašo viršuje. Ir tai trečias rezultatas istorijoje po legendinių atlikėjų Paulo McCartney ir Johno Lennono.

Itin populiarios dainos „Never Be the Same Again” ir „I Turn To You” padėjo Melanie patekti į britų popmuzikos istoriją kaip savarankiškai atlikėjai, ne tik kaip buvusiai „Spice Girls” narei.

Ką veikia dabar: šiuo metu aktyviai koncertuoja ir džiugina savo gerbėjus naujomis dainomis. Melanie ragauja naujų žanrų skonį: pradėjusi kaip popmuzikos atlikėja, išbandė roką, o dabar ieško naujų klubinės muzikos formų. Ji nepamiršta „Spice Girls” grupės, kartą ir visiems laikams pakeitusios jos likimą.

Melanie palaiko draugiškus santykius su buvusiomis kolegėmis, o neseniai gerbėjus nudžiugino žinia, kad netrukus galės išgirsti naują dainą, kurią ji atliks kartu su E.Bunton.

Grožio receptas: Melanie, mėgstanti nešioti sportinius kostiumus, šiuo metu, kaip ji pati tvirtina, jaučiasi moteriškesnė. Jos lieknai figūrai nė kiek nepakenkė gimdymas. Priešingai, kai kurios kūno formos tapo pikantiškesnės.

Dainininkė – vaikų knygų kūrėja

Geraldine Estelle Geri Halliwell (40 m.) – „Ginger Spice”.

Vyrai: 2005-aisiais Geri neilgai susitikinėjo su Holivudo scenaristu Sacha Gervasi ir su juo susilaukė dukters, bet jų partnerystė greitai nutrūko. Paskui buvusi „Spice Girls” susitikinėjo su rusų milijonieriumi Jevgenijumi Lebedevu, bet tarp jų taip pat perbėgo juoda katė.

Dabar žiniasklaidą užplūdo pranešimai, kad buvusi „Spice Girls” susitikinėja su trejais metais už ją jaunesniu britų komiku Russellu Brandu.

Vaikai: vienintelis G.Halliwell vaikas – šešerių metų duktė, kuri buvo pavadinta Bluebell Madonna – Mergelės Marijos ir popmuzikos žvaigždės Madonnos garbei. Su vaiko tėvu moteris nepalaiko jokių ryšių ir mergaitę auklėja viena.

Karjera: Geri buvo populiariausia „Spice Girls” egzistavimo laikais ir padarė sėkmingiausią solinę karjerą grupei subyrėjus. „Look At Me”, „Mi Chico Latino” ir „It’s Raining Men” iki šiol skamba per radiją, o 2000-aisiais buvo daugelio šalių populiariausių dainų lyderės.

G.Halliwell išleido 3 solinius albumus, bet paskui faktiškai užbaigė dainininkės karjerą – nuo 2005-ųjų neįrašė nė vienos dainos.

Ką veikia dabar: Geri, kaip ir kitos „Spice Girls” narės, tapo kelių knygų autore: ji parašė šešių romanų seriją vaikams.

Įdomiausia, kad kai kurių herojų prototipais tapo jos draugai – V.Beckham ir George’as Michaelas. Dabar Geri auklėja dukterį, rengia maudymosi kostiumėlių liniją ir tikina, kad niekada neatnaujins atlikėjos karjeros.

Grožio receptas: G.Halliwell, kuri daugelį metų laikėsi dietų ir jos tik trumpam padėdavo numesti svorio, atrado kur kas geresnį būdą gražioms kūno linijoms išlaikyti. Ji pasinėrė į jogą ir sveiką mitybą. Negana to, Geri pradėjo vilkėti drabužius, kurie ją lieknina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.