A. Ditkovskytė ir A. Čadovas: „Vien meilės sukurti šeimai nepakanka“

Treji laimės metai

„Man patina šeimyninė jauki aplinka ir būdama 20 metų jau buvau pasirengusi santuokai. Net nesvarstydama būčiau pagimdžiusi. Aleksejui reikėjo būti viešumoje - restoranai, vakarėliai... Aš myliu tik kartą, ir jei jau atradau sau artimą žmogų, vadinasi, su juo būsiu tiek, kiek mums skirs Dievas“, - yra sakiusi A. Ditkovskytė.<br>"Scanpix"
„Man patina šeimyninė jauki aplinka ir būdama 20 metų jau buvau pasirengusi santuokai. Net nesvarstydama būčiau pagimdžiusi. Aleksejui reikėjo būti viešumoje - restoranai, vakarėliai... Aš myliu tik kartą, ir jei jau atradau sau artimą žmogų, vadinasi, su juo būsiu tiek, kiek mums skirs Dievas“, - yra sakiusi A. Ditkovskytė.<br>"Scanpix"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2012, 10:44 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:55 AM

Agnija švelniai apglėbė mylimąjį, ranka glostė jo plaukus, savo veidą glaudė prie jo. Kai visi aplinkui šaukė „Kartu!“, apdovanodavo mylimąjį švelniu, aistringu bučiniu ir vis negalėjo patikėti savo laime.

Negi A. Čadovas - dabar jos vyras? Kiek ašarų ji išliejo, nutraukdama santykius „visiems laikams“. Aktorė jau netikėjo laiminga pabaiga, kai pagaliau A. Čadovas paprašė jos rankos ir širdies. Kodėl šie du gražūs talentingi žmonės taip ilgai nesusiejo savo likimų?

Treji laimės metai

A. Ditkovskytė ir A. Čadovas susipažino kino juostos „Kaitra“ filmavimo aikštelėje 2006-aisiais. Jai buvo 20, jam - 28-eri.

„Kokia graži pora!“ - žavėjosi aplinkiniai. Aleksejus vos ne dulkeles pūtė nuo mylimosios.

„Agniuša moka elgtis su vyrais, puikiai juos supranta. Ji - protinga, jautri, žavi, labai nuoširdi mergina. Ir dar graži... Mes esame partneriai. Agniuša gyvena mano namuose. Mūsų santykkiai rimti. Ir jei paklausite, kokios moterys man patinka, atsakysiu: Agnija“, - sakė tuomet A. Čadovas.

Atrodė, kad jie puikiai supranta vienas kitą ir myli. Taip tęsėsi trejus metus. O po to staiga išsiskyrė. Kodėl?

Agnija atskleidė paslaptį: paaiškėjo, kad A. Čadovas nepasiruošęs šeimyniniam gyvenimui ir vaiko gimimui.

„Man patina šeimyninė jauki aplinka ir būdama 20 metų jau buvau pasirengusi santuokai. Net nesvarstydama būčiau pagimdžiusi. Aleksejui reikėjo būti viešumoje - restoranai, vakarėliai... Aš myliu tik kartą, ir jei jau atradau sau artimą žmogų, vadinasi, su juo būsiu tiek, kiek mums skirs Dievas. O vaikščioti po vakarėlius, flirtuoti... Mane auklėjo kitaip. Nenoriu lankytis klubuose ir susitikti su draugėmis. Visą laiką norisi skirti mylimajam. Jam, matyt, reikėjo dar kažko. Kai skyrėmės, nebuvo net kalbos apie tai, kad mūsų jausmai atšalo. Tiesiog šeimai kurti vien meilės nepakanka“, - sakė tuomet A. Ditkovskytė.

A. Čadovas, matyt, dar nenorėjo užsimauti sutuoktuvių žiedo. Nieko keisto: jaunas, gražus, karjerą padaręs vaikinas, gerbėjos lakstė būriais - tik švilptelėk! Vestuvės, paskui sauskelnės ir atsakomybė. Sudie, laisve!

Širdžiai neįsakysi

Bet juk širdžiai neįsakysi. Agnija ir Aleksejus nesiliovė mylėti vienas kito. Prieš dvejus metus jie atskirai atvažiavo į Sočyje vykusį kino festivalį „Kinotavr“ ir stengėsi net nepakliūti vienas kitam į akis. Bet stebint iš šalies matėsi, kad abu ilgisi vienas kito. Liūdna Agnija diena iš dienos sėdėjo kavinėje su mama, taip pat aktore Tatjana Liutajeva, kuri lėktuve net skundėsi, kad duktė negali rasti jaunikio.

Aleksejus leido laiką su draugais, bet žurnalistams tiesiai šviesiai pasakė, kad myli Agniją, ir pridūrė: „Meilės nereikia bijoti. Ji - brangiausias mūsų gyvenimo turtas. Juk aš iš karto supratau, kad Agnija - man skirta moteris.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas