Buvęs Shakiros sužadėtinis meilės netektį įkainojo milijonais

Su teisininku geriau nesipykti. Taip galėtų pasakyti iš Kolumbijos kilusi dainininkė Shakira (35 m.), po dešimties meilės metų palikusi argentinietį Antonio de la Rua (39 m.) ir puolusi į kito vyro glėbį. Teisės mokslus krimtęs buvęs sužadėtinis dabar reikalauja solidaus atlygio.

Daugiau nuotraukų (1)

("Gyvenimo būdas")

2012-10-22 08:15, atnaujinta 2018-03-15 23:17

Atlikėja Shakira laukiasi kūdikio, kurio tėvas – Barselonos futbolo klubo žvaigždė Gerard’as Pique (25 m.). Pora neslepia laimės.

Bet būsimos mamytės džiaugsmą temdo buvusio mylimojo teisininko A. de la Rua noras suvesti su atlikėja pinigines sąskaitas.

Buvusio Argentinos prezidento sūnus Antonio apskaičiavo, kad per dešimtmetį, kai jie buvo kartu, Shakira uždirbo 252 milijonus JAV dolerių, o jis 200 milijonų dolerių prarado atsisakęs savo karjeros.

Jis esą dešimt savo gyvenimo metų atidavė mylimajai ir dėl jos atsisakydavo pelningų sutarčių ir pasiūlymų. Kadangi partnerystė subyrėjo, atėjo laikas padengti nuostolius, – taip nusprendė buvęs partneris.

Argentinietis Shakirą padavė į teismą ir reikalauja atlyginti jo patirtus nuostolius. Vyras pretenduoja į 18 procentų iš 252 milijonų dolerių, t.y. į kokius 45 milijonus JAV dolerių.

Antonio pretenduoja ne tik į pinigus, bet ir į prabangius namus Urugvajuje ir apartamentus Niujorke, kuriuos įsigijo drauge su Shakira.

„Mylėjome vienas kitą daugiau nei dešimt metų ir tai buvo gražiausi mano gyvenimo metai”, – dar neseniai būtent taip apie buvusį sužadėtinį kalbėjo ir Shakira, kurios vardas išvertus iš arabų kalbos reiškia „dėkinga”.

Shakiros Isabelos Mebarak Ripoll tėvas kilęs iš Libano, o motinos gyslomis teka ispaniškas ir itališkas kraujas. Būdama trejų metų Shakira jau skaitė, rašė, piešė, o ketverių metų pradėjo kurti eilėraščius, dainavo, šoko.

Aštuonerių parašė pirmąją dainą, o trylikos pasirašė kontraktą su garso įrašų kompanija „Sony Records”.

1996-aisiais jaunosios Shakiros albumas „Pies descalzos, suenos blancos” („Basos kojos, didelės svajonės”) Lotynų Amerikoje buvo išleistas 4 milijonų egzempliorių tiražu.

2001 metais brunetė Shakira tapo blondine, o savo hitu „Whenever, Whenever” pakerėjo pasaulį.

Maždaug tuo metu laisvai ispaniškai, portugališkai, itališkai ir angliškai kalbančios kolumbietės gyvenime atsirado tuomečio Argentinos prezidento sūnus Antonio.

Viešėdama šioje šalyje atlikėja užsuko į restoraną ir čia pirmąkart pamatė Antonio. Jų staliukus skyrė stiklinė siena, bet per ją jie smalsiai nužiūrinėjo vienas kitą.

Norėdama atkreipti jo dėmesį Shakira į restorano tualetą ėjo daug kartų ir vis pro jo staliuką. Atlikėjos strategija buvo sėkminga: Antonio ją užkalbino.

Pora pradėjo susitikinėti, o netrukus jis tapo kosminiu greičiu populiarėjančios Shakiros prodiuseriu. Meilė Antonio įkvėpė dainininkę sukurti ne vieną melodiją.

2002 metais žurnalas „People” suteikė jai seksualiausios pasaulio moters titulą. Antonio be galo didžiavosi šią moterį turėdamas savo namuose.

Tačiau tekėti Shakira vis nesiryžo. „Santuokos bijau labiau nei mirties”, – ne kartą kartojo atlikėja. Ir, kaip rodo dabartinės buvusio sužadėtinio pretenzijos, – ne be reikalo.

Jausmai pamažu išblėso. Atlikėjos tinklalapyje buvo paskelbtas bendras poros laiškas draugams ir gerbėjams: „Mūsų meilės ryšys abipusiu susitarimu laikinai nutrūko, bet mes ir toliau dirbame kartu.”

Netrukus socialinio tinklo „Twitter” Shakiros puslapyje atsirado toks įrašas: „Sveiki! Štai ji, mano Saulė!”

Taip garsioji atlikėja oficialiai patvirtino gandus apie naują meilės romaną su futbolo klubo „Barcelona” žaidėju G.Pique. Jis – kone dviem galvomis aukštesnis už 150 cm ūgio Shakirą ir dešimčia metų jaunesnis.

Dabar, kai atlikėja nebeslepia su naująja meile laukiantys pirmagimio, sukilo buvusio sužadėtinio ambicijos.

Bet Shakira Antonio pretenzijas palieka jo sąžinei. Ji ir buvęs mylimasis esą buvo sudarę dokumentą, panašų į vedybų kontraktą – pagal jį A.de la Rua negaus nieko.

Net jei Shakirai už dešimtmetį trukusią meilę teks sumokėti 45 milijonus JAV dolerių, jai dar liks pakankamai pinigų, milijonai gerbėjų ir nauja meilė. Tuo labiau kad ji nekenčia brangenybių, tik labai mėgsta šokoladą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.