K. Orbakaitę ir jos sūnų Nikitą užklupo rūpesčiai dėl meilės

Dainininkė ir aktorė Kristina Orbakaitė (41 m.) lenktyniauja su sūnumi Nikita (21 m.), kas įvyks anksčiau: Nikita susituoks su savo išrinktąja Aida ar Kristina išsiskirs su trečiuoju savo gyvenimo vyru – verslininku Michailu Zemcovu.

K. Orbakaitės santuoka su verslininku M. Zemcovu jau braška.<br>"Scanpix"
K. Orbakaitės santuoka su verslininku M. Zemcovu jau braška.<br>"Scanpix"
Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka ("Gyvenimo būdas")

Nov 12, 2012, 11:06 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:09 PM

Maskvoje kalbama apie netrukus įvyksiančias dainininkės Alos Pugačiovos (63 m.) anūko ir vyriausiojo K. Orbakaitės sūnaus Nikitos Presniakovo vestuves.

Niujorko (JAV) kino akademiją baigęs vaikinas savo jėgas bando kurdamas mažo biudžeto trumpametražius filmus. Ten pat mokėsi ir N. Presniakovo išrinktoji – iš Kazachstano kilusi Aida Kalijeva. Jau beveik treji metai jie gyvena kartu, bet iki šiol neskubėjo susituokti.

„Vestuves planuojame. Vaikus taip pat, bet kol kas tam per anksti. Aš dar mažas berniukas. Aš pats esu vaikas”, – dar neseniai kalbėjo Presniakovas jaunesnysis.

Jį palaikė Aida: „Nesinori tuoktis manant: „Jei nepavyks, išsiskirsime.” Dar yra laiko, nereikia skubėti. Kol kas ir taip gerai.” Bet draugai mano, kad rytietiškai nuolanki mergina tiesiog pritaria Nikitai.

Pastaruoju metu kalbos apie Nikitos ir Aidos vestuves vėl atsinaujino. Be to, mylimuosius ragina ir močiutė A. Pugačiova. Nikitai ji išpranašavo ne tik vestuves, bet ir dukters gimimą.

„Greitai turėsiu proanūkę! Būsiu prosenelė!” – pareiškė Rusijos primadona.

Gali būti, kad priimti galutinį sprendimą trukdo dar netvirta Nikitos padėtis. Jis siekia būti visiškai savarankiškas ir pirmiausia – materialiai. Vaikinas jau seniai pats užsidirba, neprašo pagalbos iš tėvų.

Nikita pats kuria ir savo karjerą. Jo sukurtas filmas „Ekstremalus žaidimas” šiemet buvo pripažintas vienu geriausių Niujorko kino akademijoje.

Bet vienkartiniais prizais pragyvenimui neužsidirbsi, tad pastaruoju metu N. Presniakovas vis dažniau grįžta į Rusiją. Maskvoje jis turi daugiau galimybių gauti darbo, užsakymų. Tiesa, ir sunkumų taip pat daugiau – gimtinėje jį slegia tėvų šlovės našta. „Visi mane laiko nedorėliu, kuris viską turi”, – sakė Nikita.

Ir jis kasdien stengiasi įrodyti, ko esąs vertas. Kai įrodys – susituoks.

O Nikitos motina K. Orbakaitė turi šeiminių problemų. Kaip tvirtina jai artimi žmonės, jos santykiai su verslininku M. Zemcovu įtempti.

Dėl visko kalti pinigai. Bet, priešingai nei vyriausiojo sūnaus Nikitos atveju, atlikėja uždirba per daug – daugiau nei sutuoktinis.

M. Zemcovas JAV turi savo verslą – nedidelį odontologijos kabinetą. Jis verslininkui kas mėnesį duoda 8–10 tūkstančių JAV dolerių pajamų – Amerikoje tai neblogas uždarbis, o Rusijoje – labai geras.

Bet daug gastroliuojanti Kristina šeimos biudžetą papildo keletą kartų daugiau. Ši aplinkybė M. Zemcovą slegia: jis nori būti šeimos galva, bet viešumoje stengiasi to neparodyti ir apskritai nesvarstyti savo šeimos problemų.

Prieš metus jis iškėlė žmonai ultimatumą: arba juodu keliasi gyventi į Ameriką, arba skyrybos.

Netrukus Kristina tapo nėščia, ir pora liko Maskvoje.

Dabar jų dukteriai Klavai jau septyni mėnesiai, ir praėjusią vasarą Kristina atnaujino gastroles.

„Negaliu sau leisti pusantrų metų atostogauti.

Puikiai jaučiuosi. Iš bet kurio krašto stengiuosi pirmuoju reisu grįžti į Maskvą, kad greičiau apkabinčiau dukrelę”, – pasakojo Kristina.

Atlikėja Maskvoje nusipirko didelį butą, kuris dabar remontuojamas. Ir tai tapo dar vienu ženklu, kad K. Orbakaitė neketina išvykti iš Rusijos. Iki šiol Kristina ir Michailas gyveno senajame A. Pugačiovos bute.

Tarp sutuoktinių atsinaujino barniai. Viską girdinčių kaimynų teigimu, Kristina nevengia pasakyti, kad jai reikalingas pasiturintis, savimi pasitikintis ir savarankiškas vyras.

K. Orbakaitės aplinkos žmonės sako, kad ji apskritai tapo šiurkštesnė, per repeticijas dažnai sukelia skandalų.

Bet viešai M. Zemcovą brangina, tvirtina, esą juodu yra visiškai suartėję. „Tai artimiausias man žmogus. Žinoma, išskyrus mamą”, – sakė K.Orbakaitė.

Kieto, vyriško charakterio Kristina yra įpratusi visiems ir visada vadovauti, nors ir stengiasi tai daryti neįkyriai.

Tad dabar tvyro klausimas: ar ilgai su tuo, kad yra antras šeimoje, taikstysis M. Zemcovas?

Kol kas šioje šeimoje – trapi taika: Kristina ir Michailas išvyko poilsiauti į Austriją. K. Orbakaitės tinklaraštyje atsirado nuotrauka, kurioje ji stovi apsikabinusi su vyru. Abu atrodo laimingi. „Trys dienos poilsio Vienoje – gerai!” – skelbia užrašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.