Dėl būsimų vestuvių B. Spears atsikratė 16 kilogramų

Garsioji atlikėja Britney Spears vėl susiruošė ištarti lemtingąjį „Taip“. Norėdama tapti gražiausia nuotaka, paskelbė karą savo bereikalingiems kilogramams.

Britney tikina, kad puikios formos atgavimas - tai savotiškas kerštas buvusiajam.<br>AP
Britney tikina, kad puikios formos atgavimas - tai savotiškas kerštas buvusiajam.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2012, 9:19 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:27 PM

Atrodė, kad po dviejų vaikų gimimo, skausmingų skyrybų, kovos su vaikų globos organais ir gydymosi nuo narkomanijos JAV popmuzikos atlikėja Britney Spears ne tik neteko savo vietos pramogų pasaulyje, bet ir visiems laikams prarado buvusį patrauklumą. Ji liovėsi rūpintis savo išvaizda, vienu metu buvo nusiskutusi galvą plikai ir priaugo net 30 kilogramų!

Žiniasklaida mirgėjo pranešimais, kad popmuzikos dievaitė greitai bus pamiršta ir net apie jos mirtį nuo narkotikų perdozavimo. Bet Britney Spears sugebėjo paimti save į rankas, grįžti į normalų gyvenimą ir sceną – liekna, pasitempusi ir laiminga.

Jaunikis padeda liesėti

Tokios permainos garsiosios atlikėjos gyvenime susijusios su jos naujuoju jaunikiu, agentu Jasonu Trawicku. Įsimylėjusi B. Spears riboja maistą, jai buvo atlikta riebalų išsiurbimo operacija ir viešai atlikėja pasirodė net 16 kilogramų lieknesnė nei anksčiau. Bet po to, kai J. Trawickas pasipiršo, ji nusprendė „sutvarkyti“ savo figūrą ir dar labiau suliesėti.

Įgyvendinti šį troškimą Britney padeda mylimasis. J. Trawickas lydi popmuzikos dievaitę į sporto salę, kartu prakaituoja ant bėgimo takelio ir šoka naujojo B. Spears šou repeticijų metu. Būtent jis ir atrado Britney tinkamą dietą ir asmeniškai kontroliuoja, kad mylimoji nevartotų jos taip mėgstamo greitai patiekiamo maisto ir skrudintų bulvyčių.

Ideali dieta

Dietą, kurios laikosi dainininkė, giria viso pasaulio dietologai, nes ji nekenkia sveikatai ir netrukdo aktyviam gyvenimo būdui. B. Spears mityba subalansuota, ji vartoja „geruosius“ angliavandenius. Į atlikėjos valgiaraštį įeina mėsa, žuvis, paukštiena, ryžiai, avokadai. Britney valgo tris kartus per dieną ir du kartus – ką nors neriebaus. Bendras dienos produktų kaloringumas – 1100-1200 kalorijų.

„Dabar esu geriausios fizinės formos nei kada nors anksčiau. Ir už tai esu dėkinga mylimajam ir stebuklingai dietai“, – sako garsioji atlikėja.

Atkeršijo buvusiam vyrui

Vėl tapusi idealia gražuole, B. Spears nusprendė suduoti smūgį savo buvusiam sutuoktiniui Kevinui Federline'ui. Popmuzikos dievaitė ne vienerius metus kentė nuo jo įžeidinėjimų žiniasklaidoje, bet kantriai tylėjo.

Dabar B. Spears kaip niekada pasitiki savimi ir nusprendė buvusiajam atkeršyti tokia fraze: „Kevinas visada mane vadino storule, jis tiesiog mindė mane purve, sakydamas kad niekada nesuliesėsiu, nemesiu gerti ir vartoti narkotikų. Jis gi dabar išstorėjo, nuolat su alaus buteliu rankose, o jo naujoji žmona, kurią interviu priešpastatydavo man, kur kas stambesnė už mane“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.