Raudonojo kilimo karalienei T. Swift net ir įstabi suknelė nepadėjo paslėpti nuliūdusių akių

„Žmonių pasirinkimo“ (angl. People's Choice) ceremonijoje dainininkė Taylor Swift atrodė it iš pieno plaukusi – balta suknelė gilia iškirptė, puiki šukuosena, turkio spalvos papuošalai ir subtilus makiažas išryškino gražiausius jos bruožus. Vakaro karaliene greit praminta Taylor „Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimuose pelnė ir gerbėjų simpatijas – ji pripažinta mėgstamiausia kantri muzikos atlikėja.

„Žmonių pasirinkimo“ (angl. People's Choice) ceremonijoje dainininkė Taylor Swift atrodė it iš pieno plaukusi.<br>"Reuters"
„Žmonių pasirinkimo“ (angl. People's Choice) ceremonijoje dainininkė Taylor Swift atrodė it iš pieno plaukusi.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2013, 2:00 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:06 PM

Šį apdovanojimą jai pelnė T. Swift albumas „Red“, kurio dainas ji parašė remdamasi savo išgyvenimais. O išgyvenimų dainininkės gyvenime pastaruoju metu netrūko. Mergina neseniai išsiskyrė su britų vaikinų grupės „One Direction“ nariu Harry Stylesu.

„Žmonių pasirinkimo“ ceremonijoje Taylor pasirodė viena ir nors atrodė įspūdingai, jos veidą temdė liūdesys. Dainininkė prieš kameras bandė kukliai šypsotis, tačiau jos akys buvo liūdnos ir akivaizdžiai parodė, kad ją kamuoja išsiskyrimo liūdesys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.