Dainininkė N. Scherzinger įsiamžino seksualioje fotosesijoje

Filmuodamasi naujausiam vaizdo klipu „Boomerang“ Nicole Scherzinger nepaliko daug vietos fantazijai. Jame dainininkė nusprendė sužibėti nauju seksualiu įvaizdžiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2013, 10:05 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 1:26 PM

Specialioje fotosesijoje Nicole pozuoja, vilkėdama itin atvirą ir aptemptą juodą suknelę. Iš pirmo žvilgsnio nuogą dainininkės kūną dengia tik trumpas švarkelis. Sukelti ir surišti plaukai bei sidabro spalvos aukštakulnės basutės suteikia N. Scherzinger agresyvumo.

Fotosesiją stebėjęs asmuo dailymail.co.uk atskleidė, kad fotosesijos metu Nicole tirtėjo iš šalčio. Vis dėlto, ji atrado jėgų užbaigti tai, ką pradėjo.

Dainos „Boomerang“ vaizdo klipas Didžiojoje Britanijoje buvo filmuojamas prieš Kalėdas. Dainininkės gerbėjai jį galės išvysti jau šią savaitę.

Nepaisant įspūdžio, kad N. Scherzinger elgiasi itin laisvai prieš kamerą, dainininkė prisipažino „Fabulous“ žurnalui, kad ji net visada savimi pasitiki.

„Aš tampu labai drovi, kai reikia dalyvauti kokiame nors renginyje ar eiti raudonu kilimu. Kai mane supa būrys žmonių, man reikia šiek tiek laiko išlįsti iš savo kiauto“, – sakė Nicole.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.