N. Kidman, K. Stewart ir kitos Holivudo žvaigždės parodė tikruosius savo veidus

Įprastai įžymybės nuotraukose atrodo nepriekaištingai dėl puikaus makiažo ir fotografijos retušavimo. Holivudo žvaigždutės metė sau iššūkį ir pasirodė visiškai naujame amplua. Žurnalas „W Magazine“ išspausdino fotografijas, kuriose žinomi aktoriai pozuoja tokie, kokius gamta sutvėrė: be visažisto ir „Photoshop“ įsikišimo. Įžymybes fotografavo Juergenas Telleris.

K. Stewart.<br>wmagazine.com
K. Stewart.<br>wmagazine.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-26 19:05, atnaujinta 2018-03-13 04:59

Panašu, kad „Saulėlydžio“ (Twilight) sagos žvaigždė Kristen Stewart fotosesijos metu jautėsi itin jaukiai. Pažvelgus į nuotrauką susidaro įspūdis, kad aktorė pozavo namuose, kur ji gali būti tiesiog savimi.

„W Magazine“ žurnalistė su aktore kalbėjosi apie filmo „Kelyje“ (On The Road) scenas, kuriose ji filmavosi nuoga. Ji sakė, kad šios scenos buvo beveik tokios pat sudėtingos, kaip šokių scenos. Kristen prisipažino, kad jai liūdna, jog žmonės, kalbėdami apie šį filmą, pirmiausiai klausia apie tai, kaip ji išdrįso nusimesti drabužius.

„Visi klausia apie scenas, kuriuose aš nuoga. Tačiau šiame filme aš dar ir šokau. Tiesą sakant, šokti buvo sudėtingiau nei apsinuoginti. Mano veikėja, Marylou, labai gyvybinga. Vos per penkias minutes aš turėjau parodyti, kad ji – viena labiausiai pakvaišusių mergiočių. Šios šokio scenos pabaigoje aš buvau išraudusi lyg gaisrinės automobilis. Aš laikiausi įsitvėrusi Garretto Hedlundo, nes maniau, kad nugriūsiu“, – sakė K. Stewart.

Be makiažo nusifotografuoti išdrįso ir Naomi Watts. 44 metų aktorė tikino, kad jaučiasi laiminga, nes nepasidažiusios žmonės jos neatpažįsta gatvėje.

„Manęs gatvėje neatpažįsta ir aš tuo džiaugiuosi. Žmonės mane žino kaip lėliškos išvaizdos aktorę, vaikštančią raudonu kilimu. Tačiau realiame gyvenime aš esu visiškai kitokia“, – teigė N. Watts.

Specialioje fotosesijoje pozavo ir Jackas Blackas, Jarvieras Bardemas, Phillipas Seymouras Hoffmas, Danielis Day-Lewisas, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Kiera Knightley, Nicole Kidman ir Marion Cotillard.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.