Naujausiame vaizdo klipe Rihanna reklamuoja gimtąją Barbadoso salą (video)

Dainininkė Rihanna rūpinasi ne tik savo karjera, bet ir savo gimtosios salos įvaizdžiu. Visai neseniai ji tapo Barbadoso turizmo reklaminės kampanijos veidu.

Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2013, 3:58 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:49 PM

Vilkėdama raudoną maudymosi kostiumėlį Rihanna, regis, vadovauja visai filmavimo komandai. Nors maudymukas vientisas, seksualumo dainininkei netrūksta. Suvarstomas maudymosi kostiumėlio priekis, ant veido krintantys garbanoti plaukai, sidabriniai kaklo papuošalai sukuria paplūdimio deivės įvaizdį. Vėliau vaizdo įraše Rihanna linksmai šėlsta tarp bangų.

Reklaminis klipas buvo filmuojamas įvairiose vietose. Taip buvo pristatomas vis kitoks salos veidas. Štai vieną akimirką Rihanna stovi prie palmės, kitą – miško takeliu važiuoja dviračiu, trečią – prieplaukoje žaidžia domino su vietiniais vaikinais, ketvirtą – jodinėja žirgu paplūdimyje.

Viso vaizdo įrašo metu groja Rihannos daina „Diamond“. Ši reklaminė kampanija jau antroji, kuria Barbadoso turizmo atstovai siekia susieti šios salos vardą su garsiausia šios Karibų salos žvaigžde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?