Kaip nuo mokyklos baigimo pasikeitė įžymybių išvaizda?

Rugsėjo pirmoji, šimtadienis, paskutinis skambutis, išleistuvės, fotosesija vinjetėms – tai penkios progos, kurių metu kiekvienas abiturientas nori atrodyti kuo gražiau. Deja, keičiasi ir mados, ir žmonės. Todėl po daugelio metų, pamatę mokyklos albumą, daugelis pratrūksta juoku. To neišvengia net įžymybės. Lrytas.lt kviečia pažiūrėti, kaip garsūs žmonės atrodė baigdami vidurinę.

Dainininkė Madonna.<br>AP
Dainininkė Madonna.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-31 20:07, atnaujinta 2018-03-12 20:26

Jei jau prakalbome apie mokyklą, derėtų paminėti, kad ši įstaiga ne visiems įžymiems žmonėms kelia gražius prisiminimus. Pavyzdžiui, paauglystėje Billas Clintonas itin nepasitikėjo savo jėgomis ir nuolat graužėsi dėl per didelio svorio. Jis prisipažino, kad mokiniai dažnai šaipydavosi iš jo kūno sudėjimo, nemadingų drabužių. Kartą, kai B. Clintonas mėgino atsikirsti į užgauliojimus, milžiniško ūgio jaunuolis būsimam prezidentui vožė tiesiai į žandikaulį. Vėliau B. Clintonas, prisimindamas šią akimirką, didžiuodavosi, kad smūgis jo neišvertė iš kojų.

Aktorei Milai Kunis mokykla taip pat nebuvo antrieji namai. Ji su širdgėla prisimena, kad eidama iš mokyklos dažnai ašarodavo. Mokiniai šaipydavosi iš jos ryškių veido bruožų. Ypač jiems užkliūdavo didelės aktorės akys. O aktorei Zooey Deschanel mokyklos merginos spjaudavo tiesiai į veidą.

„Žmonės man buvo labai negailestingi. Verkdavau kasdien“, – prisipažino Z. Dechanel.

Štai „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė Eva Longoria atskleidė, kad mokykloje visi manė, jog ji yra bjauri. Bjauriuoju ančiuku (Ugly duckling) ją pravardžiavo ne tik mokiniai, bet ir seserys.

„Šeimoje aš buvau tamsiausio gymio. Vienintelė aš turiu juodus plaukus ir tamsią odą. Mano seserys blondinės su šviesiai rudomis akimis. Jos nuolat mane vadindavo Bjauriuoju ančiuku“, – prisiminė E. Longoria.

Žinoma, ne visi žymūs žmonės mokykloje kentėjo pašaipas. Kai kurie jų patys buvo chuliganai. Pavyzdžiui, reperį Snoop Doggą net išmetė iš mokyklos dėl nelabai vykusio pokšto: stovėdamas priešais klasę jis demonstravo savo lytinius organus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.