Davido ir Victorios Beckhamų santuoka atlaikė ir atstumo, ir išdavystės išbandymus

Nepaisant neigiamų prognozių, Davido Beckhamo ir jo žmonos Victorios sąjunga – stebėtinai tvirta. Beckhamų šeimyną galima drąsiai pavadinti pavyzdine, tačiau jiems, kaip ir kitoms poroms, taip pat teko gana ilgai gludinti kampus ir derintis vienas prie kito.

Beckhamų šeimyną galima drąsiai pavadinti pavyzdine, tačiau jiems, kaip ir kitoms poroms, taip pat teko gana ilgai gludinti kampus ir derintis vienas prie kito.<br>"Reuters"
Beckhamų šeimyną galima drąsiai pavadinti pavyzdine, tačiau jiems, kaip ir kitoms poroms, taip pat teko gana ilgai gludinti kampus ir derintis vienas prie kito.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-19 14:05, atnaujinta 2018-03-11 13:48

Dabar Victoria – talentinga dainininkė, dizainerė, aukštuomenės ponia ir tiesiog laiminga mama. Ją mėgina kopijuoti milijonai merginų visame pasaulyje, o gimtojoje Didžiojoje Britanijoje Victoria apskritai prilyginama nacionalinei herojei.

Todėl net sunku įsivaizduoti, kad kažkada ši gražuolė buvo eilinė, daug kompleksų turinti paauglė. Mokykloje Victorios Adams niekas nemėgo, todėl ji visada stengėsi laikytis nuošalyje ir ypatingu komunikabilumu neišsiskyrė. Tačiau merginos užsispyrimas ir atkaklus tikslo siekimas padarė savo.

„Kiek save prisimenu, visada daug dirbau su savimi. Mokiausi visko – stovėti, vaikščioti, sėdėti, šypsotis, nešioti drabužius ir juos derinti... Žinote, bjauraus ančiuko statusas įpareigoja, todėl nieko kito neliko, kaip tapti gražia gulbe“, – vėliau pasakojo Victoria.

Kai jai suėjo septyniolika metų, ji įstojo į „Laine Theatre Arts“ koledžą. Mergina labai troško išmokti šokti, todėl iš šokių salės neišeidavo paromis.

Į legendinę grupę „Spice Girls“, tapusią ypač sėkmingu komerciniu projektu, Victoria pateko, kaip sakoma, iš gatvės. Atsidūrusi savo populiarumo viršūnėje, ji galvojo pašvęsti savo gyvenimą vien karjerai, o tai, kad nebuvo stabilaus asmeninio gyvenimo, jos nė kiek nejaudino. Tačiau čia įsikišo likimas...

Beckhamų šeimoje šlovino ir garbino tik vieną „dievą“ – futbolą. Tai buvo ne tiesiog aistringas pomėgis. Davido tėvai buvo užkietėję futbolo klubo „Manchester United“ sirgaliai, todėl ir savo sūnų dar vystykluose tempė kartu į visas šio klubo komandos rungtynes. Kaip vėliau parodė gyvenimas, ne veltui. Davido kaip futbolininko karjera prasidėjo, kai jam buvo 17 metų. T. y. , kai jis pasirašė kontraktą su „Manchester United“.

Į labdaringą futbolo mačą Victorią atvedė kita grupės „Spice Girls“ atlikėja Melanie Chisholm. Tuo momentu Davidas tiek išmanė apie popmuziką, kiek Victoria apie futbolą. Tačiau ryškią futbolo žvaigždę ji pirmiausia nustebino tuo, kad nepaprašė jo autografo. Vėliau D. Beckhamas pasakė: „Mano žmona išsirinko mane iš futbolininkų sąrašo, skirto sirgaliams. O aš ją išsirinkau iš televizoriaus. Iš karto buvo aišku, kad mes tiesiog skirti vienas kitam!“

Praėjus dviem metams po pažinties pora paskelbė apie savo sužadėtuves, o 1999 metais liepos mėnesį jiedu susituokė. Netrukus gimė pirmasis sūnus Brooklynas. Tada Beckhamų šeimyna nusipirko pirmą namą, kurį žurnalistai pavadino „Bekingemo rūmais“. Didžiulis namas jiems kainavo 7,5 mln. svarų sterlingų (apie 30 mln. litų).

Victorios ir Davido laimės pavydėjo daugelis. Kiekvieną jų žingsnį sekiojo ir stebėjo šimtai paparacų. Tačiau jauna pora nekreipė į juos jokio dėmesio ir aplinkinis pasaulis, rodos, jiems apskritai neegzistavo. 2002 metais jaukiame Beckhamų lizdelyje pasaulį išvydo antras sūnus Romeo Jamesas. Tačiau netrukus gyvenimas jiems paruošė išbandymą.

Praėjus metams po antrojo vaiko gimimo Davidas pasirašė kontraktą su klubu „Real Madrid“ ir išvyko į Ispaniją. Žmona su vaikais liko Anglijoje. Netrukus bulvarinėje spaudoje pasirodė provokuojančios Davido nuotraukos su jo asmenine asistente Rebecca Loos. Pradžioje mergina padėjo futbolininkui mokytis ispanų kalbos ir orientuotis mieste, tačiau po to paparacai vis dažniau juos užklupdavo ne tik dalykiniuose susitikimuose, bet ir restoranuose. Pasaulinėje žiniasklaidoje pasirodė pirmosios naujienos apie Davido neištikimybę. Tuo tarpu britų žiniasklaida pavadino tai baisiausia šeimos tragedija nuo princesės Dianos laikų. Laikraščiuose pasirodė vienas už kitą tragiškesni straipsniai: „Idealios šeimos galas“, „Į ką Davidas iškeitė Victorią?“

Pasaulis laukė apgautos žmonos reakcijos. Tačiau Victoria visiškai nekomentavo įvykių ir susirinkusi savo bei sūnų daiktus išskubėjo su vaikais į Ispaniją. Jai reikėjo būti šalia savo vyro. Vėliau ji atviravo viename iš interviu: „Nemeluosiu, tai buvo labai sunkus metas mūsų šeimoje. Vis dėlto aš supratau, kad reikia vertinti ir branginti savo artimą žmogų.“ 

Pora sugebėjo aukštai iškelta galva išgyventi šeimos krizę. Ir netrukus pasaulį išvydo dar vienas jų kūdikis, sūnus Cruzas.

„Jis – nuostabus ir sveikas mažylis! Sūnelis paveldėjo mamos lūpas ir nosytę!“ – išdidžiai pareiškė tėvas.

Porą vėl ėmė pastebėti kartu, o nuo Victorios veido nedingdavo šypsena. Paklydėlis vyras su nauja jėga vėl karštai pamilo savo žmoną ir antrą kartą nusivedė ją prie altoriaus. Po dar vienos tuoktuvių ceremonijos jaunavedžiai pasidarė vienodas tatuiruotes su įsimintina antrųjų vedybų data ir parašė: „Viskas iš pradžių.“

„Futbolas, žmona ir vaikai“ – trys banginiai, ant kurių laikosi mano pasaulis“, – sako Davidas. Jų šeima – tai himnas amžinoms vertybėms. Tvirta santuoka, kurios pagrindas – abipusė pagarba, rūpinimasis vienas kitu ir vaikais bei sąžiningumas.

„Santuoka – tai didžiulis darbas. Patikėkite, laimę reikia užsitarnauti. Nėra nieko sunkesnio už darbą su savimi. Aš tiksliai žinau, kad laimingose šeimose tas darbas nenutrūksta nė minutei, tačiau apdovanojimas yra didžiulis. Aš negaliu įsivaizduoti, kad pasaulyje gali egzistuoti kas nors vertingesnio ir geresnio, nei tokia sąjunga“, – vyrui pritarė Victoria.

2011 metais liepos mėnesį jiems gimė duktė – nuostabioji Harper Seven. Pora tikina, kad neturi nieko prieš susilaukti ir penktojo mažylio.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.