Rihanna ir K. Moss kartu pozavo seksualioje fotosesijoje

Vienos gražiausių pramogų pasaulio moterų, Rihanna ir Kate Moss, įsiamžino bendroje erotinėje fotosesijoje. Nuotraukas išspausdino žurnalas „V Magazine“. Naujausias leidinio numeris turi du viršelius. Viename jų Rihanna pozuoja apsinuoginusi, o K. Moss apsirengusi. Vidiniame viršelyje įžymybės apsikeitusios vaidmenimis.

Kai K. Moss pasiūlė Rihannai surengti bendrą fotosesiją, dainininkė pamanė, kad Kate juokauja.<br>"V Magazine"
Kai K. Moss pasiūlė Rihannai surengti bendrą fotosesiją, dainininkė pamanė, kad Kate juokauja.<br>"V Magazine"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-22 16:09, atnaujinta 2018-03-11 07:04

K. Moss su Rihanna pirmą kartą susitiko 2009-aisiais dizainerio Marco Jacobso kolekcijos pristatyme, rašo dailymail.co.uk. Tą vakarą Kate priėjo prie dainininkės ir paprašė kartu nusifotografuoti. Nuotrauka buvo skirta jos dukrai. Rihanna patyrė malonų šoką, kai tai sužinojo.

„Aš nė nežinojau, kad ji turi vaiką. Pažiūrėkite, kaip puikiai ji atrodo! Taigi, moterys, norinčios turėti vaikų ir išlikti seksualios, dar turi vilties“, – pirmąjį susitikimą prisiminė dainininkė.

Šių metų vasarį jos ir vėl susitiko. Šį kartą – Stellos McCartney kolekcijos pristatyme.

Po renginio fotografas Mario Testino šnekučiavosi su Rihanna, bandė susitarti dėl jos fotosesijos. Kate, buvusi netoliese, tai išgirdo ir nutraukė jų pokalbį, pasisiūlydama pozuoti kartu su Rihanna.

„Aš pamaniau, kad ji juokauja! Savo sielos viduje aš tiesiog miriau... Visos mano svajonės pradėjo pildytis: Mario, „V“, Kate Moss“, – pasakojo Rihanna.

Beje, popmuzikos dievaitė trečiadienį atšventė savo 25-ąjį gimtadienį. Kuklus vakarėlis buvo surengtas viešbučio kambaryje, Havajuose. Visą vakarą nuo jubiliatės neatsitraukė jos mylimasis Chrisas Brownas.

Gimtadienio tortas buvo nuspalvintas rastamanų spalvomis ir kanapių lapus primenančiais cukriniais papuošimais.

Lauke dainininkės laukė dar viena staigmena - paplūdimys buvo pilnas balionų. Jie buvo tokių pačių spalvų kaip ir tortas: žali, geltoni, raudoni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.