S. Gomez papasakojo apie išsiskyrimą su J. Bieberiu

Selena Gomez papasakojo apie išsiskyrimą su paauglių dievuku Justinu Bieberiu ir tvirtino, kad jų santykiai buvo ypač įtempti, nes klostėsi viešumoje.

Selena Gomez papasakojo apie išsiskyrimą su paauglių dievuku Justinu Bieberiu ir tvirtino, kad jų santykiai buvo ypač įtempti, nes klostėsi viešumoje.<br>"Reuters"
Selena Gomez papasakojo apie išsiskyrimą su paauglių dievuku Justinu Bieberiu ir tvirtino, kad jų santykiai buvo ypač įtempti, nes klostėsi viešumoje.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 7, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:11 AM

Dainininkė ir aktorė, kaip pranešta, J. Bieberį buvo metusi lapkričio mėnesį, bet per Kalėdas jie susitaikė ir drauge slidinėjo Jutoje. Vis dėlto po to jiedu galutinai nutraukė santykius.

Dabar S. Gomez tą romaną prisiminė atvirame interviu „Harper's Bazaar“, kuriame pripažino, kad buvo sunku palaikyti santykius, kurie buvo visų dėmesio centre.

„Tai buvo narstoma, bet man tai nebuvo veiksnys, nes, deja, to kontroliuoti negalima. Man meilė yra normalu. Žinoma, matai Jay ir Beyonce, ir pagalvoji: „O, po galais, jie tobulai tinka vienas kitam“. Bet galiausiai jų meilė yra tokia pati kaip ir visų kitų. Jie turi problemų, esu tikra, ir jie jas sprendžia, kaip ir visi kiti. Normalumas mums abiem buvo ypač svarbus. Ir tai buvo puiku. Taip ir turėtų būti“, - pasakojo ji.

20-metė S. Gomez prisipažino, kad nėra „daug kviečiama“, bet vis tiek optimistiškai vertina galimybę vieną dieną sutikti ypatingą žmogų.

„Aš tikiu meile, taip, esu viena iš tų merginų. Dauguma mano draugų tiki meile. Vakar vakare buvau išėjusi su Katy Perry. Ji tokia linksma ir nuostabi, bet šaunu matyti, kad vyresnis žmogus taip pat tiki meile. Ji dėl to pametusi galvą ir aš visada tokia būsiu. Tikiu tomis istorijomis „O, susipažinau su juo „Starbucks“ kavinėje“, - pasakojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.