Rihannos gastrolių autobuse muitininkai rado marihuanos

Prie Kanados ir JAV sienos trečiadienį buvo sustabdyti ir patikrinti Rihannos gastrolių autobusai, nes pas vieną jų keleivių pareigūnai rado marihuanos.

Prie Kanados ir JAV sienos trečiadienį buvo sustabdyti ir patikrinti Rihannos gastrolių autobusai, nes pas vieną jų keleivių pareigūnai rado marihuanos.<br>AP
Prie Kanados ir JAV sienos trečiadienį buvo sustabdyti ir patikrinti Rihannos gastrolių autobusai, nes pas vieną jų keleivių pareigūnai rado marihuanos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 21, 2013, 1:19 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:17 PM

Nedaug paslėptų narkotikų buvo rasta pirmajame iš 10 autobusų, važiavusių per Ambasadoriaus tiltą į Detroitą Mičigane, kur ketvirtadienį turi įvykti Rihannos koncertas. Dėl to muitininkai iškvietė pareigūnus su dresuotais šunimis, kad šie apieškotų visus autobusus.

Jokių draudžiamų medžiagų nebuvo rasta, o vyras, turėjęs marihuanos, atsipirko civiline nuobauda, praneša TMZ.com.

Rihannos, kuri pirmadienį ir antradienį koncertavo Toronte Kanadoje, tuose autobusuose nebuvo. Jų vairuotojams po patikrinimo buvo leista važiuoti toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.