J. Bieberio beždžionėlė Vokietijoje pakliuvo į karantiną

Kanadietis dainininkas Justinas Bieberis praėjusią savaitę turėjo palikti savo beždžionėlę karantine, kai atvyko į Vokietiją neturėdamas reikiamų dokumentų savo gyvūnėliui, šeštadienį pranešė

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-03-30 19:47, atnaujinta 2018-03-09 01:59

19-metis paauglių dievaitis atskrido į Miuncheno oro uostą su savo kapucinu praeitą ketvirtadienį. Tačiau muitinėje jis negalėjo pateikti dokumentų, reikalingų šiam gyvūnui įvežti, todėl jį teko palikti pareigūnams, kad paglobotų, sakė muitinės atstovas Thomasas Meisteris.

J. Bieberis ketvirtadienį koncertavo Miunchene, pradėdamas naujausią savo gastrolių Europoje etapą. Vėliau jis parašė socialiniame tinkle „Twitter“: „Miunchene gerai praleidau laiką. Ir garsiai. Autobusas dabar važiuoja į Vieną. Ateisit?“

Apie savo beždžionėlę dainininkas neužsiminė nė vienu žodžiu.

J. Bieberis surengs kelis koncertus Austrijoje, o vėliau ateinančią savaitę grįš į Vokietiją.

Per naujausią J. Bieberio viešnagę Londone žvaigždę taip pat persekiojo nesėkmės. Per vieną koncertą jam pasidarė sunku kvėpuoti - dainininkas nualpo užkulisiuose ir buvo nuvežtas į ligoninę. Vėliau buvo nufilmuota, kaip jis susirėmė su vienu paparacu. Dar keliomis dienomis anksčiau jis buvo nušvilptas gerbėjų, kai smarkiai vėlavo pradėti koncertą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?