Besilaukianti aktorė P. Cruz atidengė nėščiosios pilvuką

Gražuolė ispanė Penelope Cruz ir jos sutuoktinis, aktorius Javieras Bardemas rengiasi antrą kartą tapti tėvais. Aktorė labai laiminga ir, laukdamasi vaikelio, išvyko ilsėtis į Barbadoso salą su savo dvejų metų sūneliu Leonardo. Dėl įtempto darbų grafiko prie šeimos negalėjo prisijungti jos galva - J. Bardemas.

Sniego baltumo Karibų jūros paplūdimyje aktorė nusprendė parodyti savo jau gerokai suapvalėjusį pilvuką, iki tol ji slėpė savo nėštumą.<br>"Youtube"
Sniego baltumo Karibų jūros paplūdimyje aktorė nusprendė parodyti savo jau gerokai suapvalėjusį pilvuką, iki tol ji slėpė savo nėštumą.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 6:44 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:04 AM

P. Cruz atskrido į Barbadosą privačiu lėktuvu ir išsinuomojo brangiausią salos vilą: už naktį aktorei teks pakloti daugiau nei tūkstantį dolerių. Būtent šiame puikiame, kone sniego baltumo Karibų jūros paplūdimyje aktorė nusprendė parodyti savo jau gerokai suapvalėjusį pilvuką, iki tol ji slėpė savo nėštumą.

Beje, ne taip seniai tapo žinoma, kad jaunesnioji aktorės sesuo Monica Cruz taip pat laukiasi. Gražuolė pavargo ieškoti savo svajonių princo ir pasinaudojo dirbtinio apvaisinimo procedūra. Dabar jau teks laukti ir suapvalėjusios Monicos nuotraukų. O gal gražuolės seserys įsiamžins kartu ir nudžiugins savo gerbėjus ryškiomis ir jaudinančiomis fotografijomis?

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.