Ramybę ir meilę aktorė J. Aniston rado kolegos J. Theroux glėbyje

Apie ją svajoja milijonai vyrų, tačiau jos meilės reikalai ilgai klostėsi ne itin gerai. Viena populiariausių aktorių – Kalifornijoje gimusi Jennifer Aniston (44 m.) – patyrė ne vieną išsiskyrimą, depresiją ir vienatvę. Bet pagaliau jos akys švyti laime.

Serialo „Draugai” žvaigždė J.Aniston su J.Theroux pernai rugpjūtį paskelbė apie sužadėtuves.<br>„Scanpix”
Serialo „Draugai” žvaigždė J.Aniston su J.Theroux pernai rugpjūtį paskelbė apie sužadėtuves.<br>„Scanpix”
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 13, 2013, 7:54 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:26 AM

Vaikystėje ir paauglystėje Jennifer buvo tikras bjaurusis ančiukas.

„Mano mergyte, kam tu būsi reikalinga tokios dramblio figūros? Jei jau manęs vyrai nevertina, tad ką kalbėti apie tave?” – dūsavo Nancy Aniston, žvelgdama į putlius dukters skruostus.

Jennifer nuleisdavo galvą ir sau prisiekdavo: daugiau prieš miegą nekramsnos šokolado! Bet po to širdį pamalonindavo tėvas Johnas, pavadindamas ją gražuole ir ištiesdamas cukrinį ledinuką.

Johnas Anistonas buvo muilo operų aktorius. Didesnę laiko dalį jis praleisdavo filmavimo aikštelėse, tuo pelnydamas žmonos, buvusio modelio Nancy Dow, nemalonę. Ši valandų valandas galėjo kalbėti apie du dalykus: kokia negraži jos duktė ir koks niekšas vyras.

Iš filmavimo J. Anistonas grįždavo pakilios nuotaikos, bet ji iškart subjurdavo. Vienintelis jo džiaugsmas buvo Jennifer.

Tėvas apipildavo ją dovanomis, saldumynais, net nesuprasdamas, kad daro jai žalą. Žvelgdama į putlią dukterį, jos motina Nancy, kurios lėkštėje visada gulėdavo ne daugiau kaip du kopūsto lapai, neslėpė pasibjaurėjimo.

Ar galėjo ji kada nors pamanyti, kad šis bjaurusis ančiukas virs nuostabia gulbe?

Mokykloje Jennifer pradėjo vaidinti dramos būrelyje, o vėliau mokslus tęsė Niujorko aktorinio meistriškumo mokykloje.

Pirmąjį vaidmenį J. Aniston atliko vienoje Brodvėjaus teatro pjesėje kartu su motina, kuri dukterį ir toliau vadino storule bei provinciale.

Bet pirmąkart gyvenime Jennifer jos žodžius praleido pro ausis – tądien ji pirmą kartą pasijuto laisva ir tikrai laiminga.

Bet po to atėjo nesėkmių metas. Niekas nesiūlė vaidmenų, ir J. Aniston teko padirbėti padavėja, kurjere, valytoja, užsiimti interneto rinkodaros reikalais, o per pertraukas lakstyti į aktorių atrankas. Kategoriški „ne” pylėsi tarsi iš gausybės rago.

Juodasis laikotarpis baigėsi, kai likimas Jennifer suvedė su agentu. Šis iškart pareiškė: „Brangute, žinoma, gali ir toliau prieš naktį kimšti bandeles. Bet kaip priversi žiūrovą tave pamilti?”

J. Aniston pasipiktino, bet po kelių mėnesių, taip ir neradusi darbo, sutiko su agento sąlygomis: numesti 13,6 kilogramo. Pasitelkusi didžiulę valią ji atsisakė vaikystėje pamėgtų saldumynų ir tapo tokios figūros, kokia būtina pramogų verslui užkariauti.

Pirmasis filmas, kuriame vaidino J. Aniston, buvo siaubo juosta, neturėjusi jokio pasisekimo. Toks pat likimas ištiko ir keletą muilo operų, kuriose ji vaidino.

Sėkmė J. Aniston užgriuvo po televizijos serialo „Draugai”.

Ši situacijų komedija šešis mažai kam žinomus aktorius pavertė žiūrovų numylėtiniais.

Televizijos serialas turėjo stulbinamą pasisekimą, kuris lėmė ir solidžius honorarus. Štai 2004-aisiais pagrindinių vaidmenų atlikėjoms – J. Aniston, Courtney Cox Arquette ir Lisai Kudrow už kiekvieną paskutinio sezono seriją buvo mokama po milijoną dolerių. Už tai žvaigždės pateko į Guinnesso rekordų knygą.

J. Aniston įkopė į savo populiarumo viršūnę, tapo „Emmy” ir Auksinio gaublio laureate, ateityje jos laukė kelias į didįjį kiną, o šalia buvo mylimas vyriškis – Bradas Pittas.

Dviejų aktorių istorija prasidėjo nuo pasimatymo, kurį dar 1998-aisiais surengė J.Aniston agentas. Porelės žodžiais tariant, jie įsimylėjo vienas kitą iš pirmo žvilgsnio.

„Dar niekada nebuvau toks laimingas”, – tvirtino Bradas. „Mūsų santykiai tiesiog idealūs”, – šypsodamasi pridurdavo Jennifer.

Meilės romanas greitai įsibėgėjo, ir jau po kelių mėnesių pora pranešė apie sužadėtuves. 2000-aisiais J. Aniston ir B. Pittas susituokė.

Viskas buvo labai gerai, net per gerai. Jie visur būdavo kartu.

J. Aniston ir B. Pittas buvo vadinami idealia Holivudo pora. Du populiarūs ir gražūs aktoriai – atrodė, kad jaunavedžių laimė bus amžina!

Bet ši puiki sąjunga subyrėjo. Sutuoktiniai nuolat buvo pradingę filmavimo aikštelėse – įvairiuose miestuose ir šalyse. Norėjo susilaukti vaikų, bet vis nepavykdavo.

Šeima pradėjo byrėti, Jennifer ir Bradas tolo vienas nuo kito. Negana to, horizonte pasirodė lemtinga moterimi vadinama Holivudo žvaigždė Angelina Jolie.

„Mūsų meilė su Jennifer nesibaigė, ji tiesiog perėjo į kitą formą”, – taktiškai pasakė B. Pittas viename interviu tuoj po išsiskyrimo.

„Liekame ištikimais ir rūpestingais draugais.

Kaip ir anksčiau, rodysime vienas kitam meilę ir žavėsimės vienas kitu”, – ramiai sakė J. Aniston, bet jos širdį buvo užgulęs sunkus akmuo.

Nelengvas išsiskyrimas su B. Pittu – ne vienintelis J. Aniston gyvenime. Nesėkmės meilės fronte aktorę persekiojo ir anksčiau.

Jennifer visada nesunkiai išlipdavo iš asmeninio gyvenimo duobių, o po skyrybų su B. Pittu ji nugrimzdo į depresiją, užsidarė savyje ir ilgai negalėjo ryžtis rimtam meilės romanui.

Pagalbos ranką, vaizdžiai sakant, jai ištiesė filmavimo aikštelė. Darbas filme „Išsiskyrimas” padėjo jai ištverti sunkų metą. Ši kino juosta ne tik grąžino J. Aniston dvasinę pusiausvyrą, bet ir padovanojo naują romaną. Jos išrinktuoju tapo filmo partneris Vince’as Vaughnas.

Supratingas ir, kaip sakė Jennifer, „siaubingai geras” Vince’as padėjo jai sunkią valandą.

„Jis tapo mano terapeutu, grąžino mane į gyvenimą. To man ir reikėjo”, – atsakydavo J. Aniston.

Bet kai gražuolė nurimo, V. Vaughnas jai įgriso. Po jo buvo meilės romanai su žinomais vyrais – modeliu Paulu Sculforu, aktoriumi Owenu Wilsonu, britų gražuoliu Orlando Bloomu, J. Aniston susitikinėjo ir su muzikantu blogiuku Johnu Mayeriu.

Aktorės simpatijomis tapo ir Bradley Cooperis, Gerard’as Butleris. O vėliau J. Aniston sutiko Justiną Theroux (42 m.).

Jennifer ir Justinas susipažino kino juostos „Kelionių aistra” filmavimo aikštelėje 2010-aisiais, kur būsimiems įsimylėjėliams vienoje scenoje teko melžti ožką. Tarsi nieko romantiška, bet to pakako, kad tarp aktorių įsižiebtų meilės kibirkštis!

Oficialiai apie savo santykius pora pranešė 2011 metų gegužę. Tiesa, į jų partnerystę iš pradžių niekas rimtai nežiūrėjo. Sklido kalbos, kad Jennifer tiesiog keršija buvusiam mylimajam Bradui – juk ji, kaip ir A.Jolie, nuviliojo Justiną iš šeimos. Štai toks sutapimas!

Bet Jennifer ramybės nedavė sąžinė, ir ji ryžosi garbingam poelgiui: susitikti su Justino žmona Heide Bivens ir jos atsiprašyti. Susitikimas įvyko viename Niujorko viešbučių. Ir, kaip sakė liudininkai, abi – Jennifer ir Heidi verkė.

Romanas tarp J. Aniston ir J. Theroux vis stiprėjo. Paparacai patykodavo įsimylėjėlių tai prie kino teatro durų, tai pasivaikščiojimų metu. Paskui jie pradėjo gyventi kartu. Bet atkakliai vengė komentuoti savo santykius.

„Jis dovanoja man džiaugsmą kiekvieną dieną”, – tik tiek pavyko žurnalistams išpešti iš J. Aniston.

„Suprantu jūsų smalsumą, bet galiu pasakyti viena: aš ir J. Aniston – ideali pora. Smulkmenų neatskleisiu, nes pasidalyti jomis – reiškia nuosavomis rankomis sukurti kankinimų įrankį”, – pridūrė Justinas.

Ir štai pernai rugpjūtį juodu paskelbė apie sužadėtuves.

Šią žinią džiaugsmingai sutiko ne tik poros gerbėjai, bet ir B. Pittas. Pamiršęs ankstesnius nesutarimus, jis paskambino buvusiai mylimajai ir pasveikino su džiaugsmingu įvykiu.

B. Pittas net juokaudamas paklausė: gal būsimųjų Jennifer vestuvių datą jam reikia pasižymėti savo atmintinėje? Po šių žodžių abu prapliupo juoktis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.