Primadona iš Rusijos A. Pugačiova atskleidė pasidariusi abortą

Balandžio 15 d. Rusijos estrados primadonai Alai Pugačiovai sukanka 64 metai. Ši ugningo temperamento moteris yra žinoma daugelyje pasaulio šalių - vieni ją dievina, kiti nekenčia, tačiau abejingų jai nėra.

„Aš laukiausi kūdikio ir turėjau išvykti į dviejų mėnesių gastroles Indijoje. Jų buvo neįmanoma atšaukti, tad mano tuometis vyras Ženia Boldinas įkalbėjo mane pasidaryti abortą. Jau vėliau supratau, kad jam vaikas nebuvo reikalingas, o man Dievas daugiau vaikų nedavė – matyt, supyko“, - sako A. Pugačiova.
„Aš laukiausi kūdikio ir turėjau išvykti į dviejų mėnesių gastroles Indijoje. Jų buvo neįmanoma atšaukti, tad mano tuometis vyras Ženia Boldinas įkalbėjo mane pasidaryti abortą. Jau vėliau supratau, kad jam vaikas nebuvo reikalingas, o man Dievas daugiau vaikų nedavė – matyt, supyko“, - sako A. Pugačiova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-15 20:08, atnaujinta 2018-03-08 06:18

Rusijos estrados karalienė gyvena taip, kaip nori pati, ji kuria savas taisykles ir jomis vadovaujasi. Štai 2011 metais gruodžio 23 d. garsi moteris ištekėjo už žymiai jaunesnio komiko Maksimo Galkino. Į visas replikas apie tai, kad M. Galkinas jai labiau tinka į anūkus nei į vyrus, Pugačiova nereaguoja, o tik džiaugiasi savo asmenine laime. Jos gyvenimas yra nuolat aptarinėjamas, o ir pati dainininkė duoda peno apkalboms. Pastaruoju metu Rusijos estrados primadona pastebimai sulieknėjo.

Teigiama, kad tai – griežtų dietų, o gal net ir plastinių operacijų rezultatas. Pasiklausyti dainų ir įvertinti A. Pugačiovos išvaizdos pokyčius Pirmojo Baltijos kanalo žiūrovai galės jau balandžio 19 d., 22 val. 25 min. laidoje „Nacionalinė vertybė. Ala Pugačiova“.

Prieš keletą mėnesių A. Pugačiova, duodama interviu vienam Rusijos leidiniui, prisipažino, kad jaunystėje jai teko pasidaryti abortą. Šio savo gyvenimo įvykio ji nepamiršta iki šiol.

„Aš laukiausi kūdikio ir turėjau išvykti į dviejų mėnesių gastroles Indijoje. Jų buvo neįmanoma atšaukti, tad mano tuometis vyras Ženia Boldinas įkalbėjo mane pasidaryti abortą. Jau vėliau supratau, kad jam vaikas nebuvo reikalingas, o man Dievas daugiau vaikų nedavė – matyt, supyko“, - sako A. Pugačiova. Vis dėlto primadona didžiuojasi savo dukra Kristina bei jos vaikais, o jauniausioji anūkė Klavdija netgi tapo jos krikšto dukra.

Toks Pugačiovos poelgis vėlgi sukėlė apkalbų laviną.

Taip pat pastaruoju metu garsiai aptarinėjamas A. Pugačiovos ir žinomo Rusijos poeto Iljos Rezniko ginčas. Pats Reznikas neslepia nuoskaudos, kad jam skiriantis su žmona, A. Pugačiova palaikė ją, o jam, ilgamečiam draugui ir jos dainų autoriui, atsuko nugarą.

Nepaisant visų gyvenimo peripetijų, Pugačiovos populiarumas neblėsta. Nestinga ir jos kūrybos gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.