Dizainerė V. Beckham Londone neranda sau vietos

Šių metų pradžioje Victoria Benckam iš Los Andželo persikraustė atgal į Londoną - jos vyrui Davidui Beckhamui pasirašius kontraktą su Paryžiaus „Saint Germain“ futbolo komanda, Beckhamų šeima nusprendė tęsti gyvenimą Europoje. Tačiau toks sprendimas pakeitė madistės Victorios gyvenimą.

Kalbama, kad Victoria elitinius vakarėlius iškeitė į vietos teatrus, o Londono paparacai ją užfiksavo avint žemakulnius. Žinant faktą, kad dizainerė net būdama nėščia nesiskirdavo su „batais-žudikais“, šis jos stiliaus pokytis britams atrodo itin įtartinas.<br>AP
Kalbama, kad Victoria elitinius vakarėlius iškeitė į vietos teatrus, o Londono paparacai ją užfiksavo avint žemakulnius. Žinant faktą, kad dizainerė net būdama nėščia nesiskirdavo su „batais-žudikais“, šis jos stiliaus pokytis britams atrodo itin įtartinas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2013, 1:49 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:16 AM

Kalbama, kad Victoria elitinius vakarėlius iškeitė į vietos teatrus, o Londono paparacai ją užfiksavo avinčią žemakulnius. Žinant faktą, kad dizainerė net būdama nėščia nesiskirdavo su „batais-žudikais“, šis jos stiliaus pokytis britams atrodo itin įtartinas.

Negana to, Beckhamai nusprendė už 10 milijonų svarų parduoti savo didžiulį namą ir išsikraustė į nuomojamą būstą. Neva taip patogiau - naujasis jų būstas, kad ir ne toks didelis bei prabangus, yra arčiau V. Beckham mados dirbtuvių.

Tiesa, namą, kuriame gyveno Los Andžele, pora pasiliko. Ir, regis, jis Victorią traukia labiau nei namai Londone. Moteris su keturiais savo vaikais nusprendė kurį laiką vėl paviešėti Amerikoje. Kol Davidas pluša Paryžiuje, Victoria susikrovė dvylika lagaminų ir iškeliavo pasišildyti į Ameriką. Britų spaudai jos artimieji aiškino, kad Victoriai nusibodo šaltas oras Londone, tad ji nusprendė bent trumpam ištrūkti į šilumą.

Los Andžele Victoria susirūpino savo figūra. Moteris nusprendė numesti šiek tiek svorio ir kasdien pluša treniruočių salėje su garsia trenere Tracy Anderson.

Velykas Beckhamai sutiko atskirai, ir tai D. Beckhamui ne itin patiko. Duodamas interviu CNN futbolininkas pasakojo, kaip jam sunku gyventi atskirtam nuo šeimos.

„Tokia situacija tęsis neilgai, bet sunku gyventi vienam ir nematyti šeimos. Tačiau mano vaikai supranta, kad tėtis sunkiai dirba“, - kalbėjo penkių mėnesių kontraktą Paryžiuje turintis D. Beckhamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.