K. Kardashian po pusantrų metų ginčų susitarė dėl skyrybų su K. Humphriesu

Naujojo susitarimo detalės kol kas nebuvo paskelbtos.

K. Kardashian ir K. Humphrieso santuokinis gyvenimas truko tik 72 dienas, o ginčai dėl skyrybų - daugiau nei metus.<br>AP
K. Kardashian ir K. Humphrieso santuokinis gyvenimas truko tik 72 dienas, o ginčai dėl skyrybų - daugiau nei metus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-04-20 16:45, atnaujinta 2018-03-07 23:44

Garsenybė, kuri šiu metu laukiasi nuo savo širdies draugo reperio Kanye Westo, buvo įsitraukusi į įnirtingą bylinėjimąsi su krepšininku K. Humphriesu, kai tik jis paprašė nutraukti trumpai gyvavusią santuoką 2011 metų spalį.

Jos vyras skundėsi, kad vestuvės, kurias transliavo televizija, tebuvo priemonė padidinti jos sutuoktinės populiarumą ir pajamas. K. Kardashian šiuos kaltinimus neigė.

Ši byla turėjo pasiekti teismą gegužės 6-ąją, tačiau buvę meilužiai sugebėjo išvengti akistatos teismo salėje ir sudarė taikių skyrybų sutartį.

Šią sutartį penktadienį patvirtino vienas teisėjas Los Andžele; prieš savaitę šis Bruklino krepšinio klubo „Nets“ žaidėjas pateko į pirmuosius puslapius, nes neatvyko į privalomą skyrybų bylos parengiamąjį posėdį, nurodė bulvarinė televizijos laida „Entertainment Tonight“.

Naujojo susitarimo detalės kol kas nebuvo paskelbtos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.