Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dainininkė Rihanna audringai paminėjo Tarptautinę marihuanos dieną

Švenčių būna visokių, o tortas gali būti valgomas nebūtinai tada, kai nuo jo tenka pūsti gimtadienio žvakutes. Tai priminė ir populiari muzikos atlikėja Rihanna, nusprendusi kaip reikiant atšvęsti šeštadienį vykusią Tarptautinę marihuanos dieną. Užsienio žiniasklaidoje ši diena net sarkastiškai vadinama „ma-rihannos“ diena, rašo thesun.co.uk.

Panašu, kad jai visiškai nerūpi, kokią įtaką tokiu savo elgesiu ji daro jauniesiems savo gerbėjams.
Panašu, kad jai visiškai nerūpi, kokią įtaką tokiu savo elgesiu ji daro jauniesiems savo gerbėjams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 5:51 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:44 PM

Savo „Instagram“ paskyroje ji patalpino kelias nuotraukas, kuriose – didžiulis, stilizuotas kanapės formos tortas. Žalios spalvos desertą puošė apsiblaususios akys, į stilizuoto veido lūpas buvo įsprausta cukrinė suktinė. Po tortu puikavosi užrašas „Happy 4/20 Riri!!!“. Šiuo atveju – skaičius 4 simbolizuoja balandžio mėnesį, 20 – dieną, kurią yra minima Tarptautinė marihuanos diena.

Ši diena pasirinkta ne šiaip sau. Visame pasaulyje balandžio 20-ąją vyksta daug įvairių, su lengvųjų narkotikų legalizavimu susijusių renginių.

Rihanna su savo gerbėjais taip pat pasidalino nuotrauka, kurioje ji pozuoja sėdinti ant kėdės ir rūkanti „žolę“. Panašu, kad jai visiškai nerūpi, kokią įtaką tokiu savo elgesiu ji daro jauniesiems savo gerbėjams. Dainininkė dar anksčiau yra ne kartą išsakiusi palankią savo nuomonę apie marihuanos vartojimą, jos socialinių tinklų paskyrose gausu nuotraukų, kuriose atlikėja nė nesistengia slėpti žalingų savo įpročių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.