Įžymios gražuolės – masalas lėktuvų keleiviams

Britų oro linijų kompanija gerai žino: niekas taip netraukia akies kaip gražuolės šalia galingos technikos. Ir šia gudrybe naudojasi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-22 10:21, atnaujinta 2018-03-07 22:32

Pastaruoju metu „British Airways” jauku tapo muzikanto Micko Jaggerio dukra manekenė Georgia May Jagger (21 m.). Ji reklamuoja naująjį kol kas prastą reputaciją dėl vis randamų gedimų turintį „Boeing 777-300ER”. Gražuolė kviečia skristi į saulėtąją Australiją.

Žalsva suknele vilkinti manekenė įspūdingai atrodo sėdinti ant lėktuvo turbinos. Kitose nuotraukose ji pozuoja su lėktuvo pilotais, palydovais bei keleiviais, nenuleidžiančiais nuo jos akių.

Georgia May – ne vienintelė garsenybė, reklamuojanti „British Airways”. Vasaros skrydžiams populiarinti kompanija pasikvietė ir britų dainininkę, pianistę, manekenę Myleene Klass – ji kviečia skristi į šiltesnius kraštus.

Britų skrydžius yra reklamavusi ir pastaruoju metu Didžiojoje Britanijoje itin populiari dainininkė, „X Faktoriaus” teisėja Nicole Scherzinger.

Jai teko užduotis populiarinti skydžius iš Londono į Maskvą.

Parengė Liuminata Mickutė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.