Spardyti kamuolį D. Beckhamui – lengviau nei pozuoti trumpikių reklamai

„Tik kartu galime būti laimingi”, – sako garsioji pora Davidas Beckhamas (37 m.) ir Victoria Beckham (39 m.). Jie parvyko į Europą iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kur praleido šešerius metus. Kaip pasikeitė gyvenimas vėl grįžus į Didžiąją Britaniją?

Spardyti kamuolį D. Beckhamui – lengviau nei pozuoti trumpikių reklamai<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Spardyti kamuolį D. Beckhamui – lengviau nei pozuoti trumpikių reklamai<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 28, 2013, 7:16 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:36 PM

Pasibaigus karjerai „LA Galaxy” klube futbolininko D. Beckhamo laukta tėvynėje. Anglijos klubai tiesiog užvertė vejos meistrą pelningais pasiūlymais.

Bet futbolininkas visus nustebino: padėkojo už jam suteiktą garbę ir pasirašė kontraktą su Prancūzijos „Paris Saint-Germain” klubu.

Visuomenė pradėjo spėlioti: kodėl D. Beckhamas priėmė tokį sprendimą? Ar Victoria su vaikais persikels į Paryžių? Kur ji dirbs?

Garsioji sutuoktinių pora niekam nekomentavo savo ateities planų. Visuomenės dėmesį jie kurstė retais bendrais pasirodymais viešumoje. Victoria išvyko į Niujorką ruoštis mados savaitei, o Davidas treniravosi ir vienas lankėsi Paryžiaus restoranuose.

Tik vasario viduryje Prancūzijos sostinėje visa Beckhamų šeima pasirodė viešumoje, įrodydama, kad rado išeitį: Davidas žais Paryžiuje, jie gyvens dviejose šalyse – tėvynėje ir Prancūzijoje.

„Žinoma, tai neilgam, bet vis tiek labai sunku būti toli nuo vaikų.

Gerai, kad jie supranta, jog tėveliui reikia dirbti”, – prisipažino garsusis futbolininkas.

Greitasis traukinys iš Londono į Prancūzijos sostinės stotį atvyko vasario 18-ąją lygiai 21 valandą – tiksliai pagal grafiką. Garsiojo brito laukta su nekantrumu: 20 policininkų ir 12 privačių apsaugininkų apsupo terminalą iš visų pusių.

„Stotis atrodė taip, lyg čia būtų laukiama JAV prezidento. Beckhamai pasirodė perone: pirmasis iš vagono išlipo Davidas su pusantrų metų mažyle Harper Seven ant rankų, paskui – septynerių Cruzas ir Victoria, apkabinusi dešimtmetį Romeo ir trylikametį Brooklyną.

Juodas „Range Rover” garsiąją šeimą atvežė į viešbutį „Bristol”. Beckhamai įsikūrė karališkuosiuose apartamentuose – viena para juose kainuoja 18 tūkstančių eurų (62 tūkstančius litų). Jie užsakyti visam laikui, kol D. Beckhamas žais „Paris Saint-Germain” klube.

„Sveiki atvykę į Paryžių”, – kitą dieną viename socialiniame tinkle parašė Victoria. Vėliau, įdėjusi naktinę apšviesto Eiffelio bokšto nuotrauką, pridūrė jau prancūziškai: „Gero vakaro, mano madingieji viščiukai.”

Beckhamams prasidėjo naujas gyvenimo etapas: po šešerių metų Amerikoje jie vėl – Senajame žemyne.

Paryžiuje garsioji šeima praleido tris dienas. Atšventė aštuntąjį sūnaus Cruzo gimtadienį prabangiame restorane, aplankė Eiffelio bokštą ir pasivaikščiojo po miestą.

Vasario 21-ąją D. Beckhamas nuvežė Victorią ir vaikus į stotį, o pats liko ruoštis debiutinėms rungtynėms su Paryžiaus klubu. Niekas iš šeimos narių neliūdėjo išvykdamas iš Paryžiaus – artimiausius penkis mėnesius Victoria su vaikais dažnai lankysis šiame mieste.

Pagrindiniai garsios šeimos namai dabar yra Londone, prestižiniame rajone, esančiame pietvakarinėje miesto dalyje. Prabangus sniego baltumo statinys, stovintis šalia futbolo trenerio Jose Mourinho namo, užima daugiau nei 600 kvadratinių metrų.

Sodas, keturi miegamieji, biblioteka, kokteilių baras, aptarnaujančio personalo kambariai – naujasis būstas Beckhamų šeimai kainavo 24 milijonus eurų (82 milijonus litų).

„Mums labai svarbu būti kartu. Kai Davidas nusprendė žaisti Madrido „Real”, su juo išvykome į Ispaniją. Po to buvo Los Andželas, Italija. Tik kartu galime būti laimingi. Geriausios mano gyvenimo akimirkos tuomet, kai yra laimingas mano vyras ir vaikai. Gyvenu šia diena, nekuriu toli siekiančių planų ir spėlioju: kas bus toliau?” – britų leidiniui „Hello!” sakė V.Beckham.

D. Beckhamas ne kartą įrodė, kad jam labai svarbūs visų šeimos narių interesai. Sausio 31-ąją penkių mėnesių kontraktą su „Paris Saint-Germain” pasirašęs futbolininkas atsisakė persikelti į Paryžių.

„Didžiojoje Britanijoje Victoria turi verslą, darbą. Ji šešerius metus vadovavo bendrovei iš kito žemyno – dėl laiko skirtumo tai buvo gana nelengva. Ir berniukams geriau Londone – jie jau apsiprato naujose mokyklose”, – sakė jis.

Didžiąją laiko dalį D.B eckhamas praleidžia su Victoria ir vaikais Londone, į Paryžių išsiruošia tik į rungtynes ir bendras klubo treniruotes.

„Dvi su puse valandos traukiniu, ir aš jau Prancūzijos sostinėje”, – sakė odinio kamuolio meistras.

Londono gyventojus futbolininko žmona stebina gatvėmis vaikščiodama žemakulniais batais – tai visai neįprasta buvusiai popgrupės „Spice Girls” narei, anksčiau prisipažinusiai, kad be pamėgtų aukštakulnių jaučiasi nekaip.

Victoria gali sau leisti nedidelį laisvės gurkšnį – gimtajame Londone ji jaučiasi puikiai.

„Nuo namų iki savo biuro einu pėstute. Turiu apie 80 darbuotojų – pradedant siuvėjais ir baigiant finansininkais”, – pasakojo mados kūrėja.

Neseniai Victoria įsigijo prekybos centrą „Spar” pietvakarinėje Londono dalyje. Čia įsikurs jos bendrovės biurai. Imperija diena iš dienos auga.

V.Beckham prekės ženklo reikalai klostosi tikrai neblogai – per Niujorko mados savaitę ji gavo laukiamiausio Metų dizainerio titulą, o kovo 26-ąją atsirado aksesuarų ir jos rankinių parduotuvė internete.

Į žiniasklaidą pateko informacija, kad kasmet iš bendrovės V.Beckham susižeria 60 milijonų Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (240 milijonų litų).

Be treniruočių su klubu ir tėvo pareigų, D. Beckhamas turi nemažai kitų reikalų. Nuo kovo pradžios jis važinėja po Europos miestus reklamuodamas apatinių drabužių kolekciją, kurią platina švedų prekybos tinklas „H & M”.

Sportininkas prisipažįsta: dirbti modeliu jam patinka kur kas mažiau nei žaisti ant vejos.

„Esu labai drovus. Filmuodamasis apatinių reklamai sutrikdavau, mane glumino ir kalbos, neva nuotraukoje – ne mano sėdmenys. Buvau raudonas kaip vėžys, kai vidury futbolo rungtynių transliacijos parodė trumpikių reklaminį filmuką, o aš su Victoria ir vaikais sėdėjome pilnutėliame žmonių kambaryje”, – pasakojo futbolininkas.

Kur kas labiau savimi D. Beckhamas pasitiki vilkėdamas dalykinį kostiumą, o jį pastaruoju metu dėvėti tenka vis dažniau. Nuo kovo jis – kinų futbolo lygos ambasadorius.

Neseniai D.Beckhamas atsidūrė turtingiausių planetos futbolininkų sąrašo viršūnėje.

Tinklalapio goal.com duomenimis, jo turtas vertinamas 261 milijonu dolerių (690 milijonų litų). Nepaisant to, kad visą užmokestį iš „Paris Saint-Germain” jis aukoja labdarai.

Tačiau sulaukę laisvadienių Davidas ir Victoria pamiršta reikalus ir mėgaujasi bendravimu su vaikais. Rytą juos galima sutikti maisto parduotuvėlėje „Pie & Mash” Esekso rajone, kur prabėgo Davido vaikystė.

„Ko nors užsisakę jie valgo čia pat, prie parduotuvėje esančių staliukų. Mūsų pyragus ir košes ypač mėgsta jų vaikai. Victoria paprastai užsisako kokį nors šaltą gėrimą ar juodosios arbatos”, – žurnalui „Hello!” pasakojo parduotuvės savininkas.

Vakare šeima eina į restoraną. „Nesvarbu, ar italų, prancūzų, ar japonų virtuvė, svarbiausia, kad mes kartu. Berniukams patinka sušiai, ypač „Nobu” restorane”, – sakė Victoria.

Prie Beckhamų neretai prisideda Victorios sesuo su keturiais vaikais.

„Kiekvieną laisvą minutę stengiamės praleisti su vaikais. Jei per poilsio dienas negaliu atvažiuoti į Londoną, visa šeima aplanko mane Paryžiuje.

Kol kas toks gyvenimo ritmas mums priimtinas”, – sakė D. Beckhamas.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.